fbpx
17.2 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Venus Protocol lehetővé teszi a likviditást a Cardano (ADA)-val

Venus Protocol mai napon bejelentette, hogy integrálják Cardano (ADA)-t 2021-es ütemterve szerint. Venus 2020-ban sikeresen elindította a mainnetet.
Mivel foglalkozik a Venus Protocol?

A protokoll (DeFi) pénzügyi piacot épít Binnance blokkláncára, amely jelenleg 18 000 felhasználóval és csaknem 2 milliárd dollár zárolással rendelkezik.

A protokoll felhasználói vásárolhatnak, vagy kölcsönözhetnek kriptovalutákat, hogy kamatot szerezzenek a piaci kereslet alapján. A vTokenek küldéséhez és fogadásához biztosítanak (BNB vagy BEP20) tokeneket. (BEP20 a BSC szabványa úgy mint az ETHER ERC20)

Vénusz Protocol az első decentralizált stablecoin-t, VAI-t is kinálja, amit a Binannce Smart Chain támogat centralizált ellenőrzés nélkül. A VAI-t tehát a protokollhoz biztosított ugyanazon biztosíték jellemzi. A Venus vToken Contracts követi ezeket az egyenlegeket, és algoritmikusan meghatározza a hitelfelvevők kamatlábait.

A Venus Protocol integrálja a Cardano (ADA)-t

A novemberi mainnet inditással a protokkol felhasználó (SXP), a Binance Coin (BNC), az USDT, az USDC, A BUSD és a Venus (XVS) tudtak küldeni és kölcsönadni. Azóta integrálták a Filcoin-t (FIL) és a DAI-is. A 2021 ütemterv szerint a CARDANO kerül a listára.

A Cardano (ADA) felgyorsult, és piaci részesedése a 4. legfontosabb kriptvaluta Lett. a kereskedés is megugrott, miközben az összes vezető digitális exchange támogatta őket. ezért javasoljuk cardano hozzáadását.

A Swipe csapata azt is bejelentette, hogy 2021-ben létrehozzák a Venus DEX-t, egy megbízási könyv-alapú decentralizált tőzsdét, amellyel lehetővé téve a (HFT) kereskedést, továbbá ösztönzőket vezetnek be a kereskedők számára. Csapat miután azt látták hogy Farming hálózatok kihasználják a Venus-t a (HFT) kereskedelemben és hitelek kibocsátásában, ami dollármilliárdokat eredményez a napi tranzakciók során bevezetnek egy úgynevezett kezdeményezési díjat (orgination fee)-t.

a venus orgination díjak kis díjat jelentenek a letétbe helyezéshez / visszavételéhez a protokoll alapján. a díj 1 bps (bázispont) lesz, ami 0.01%-nak felel meg. Ennél a jelenlegi árfolyamon hozzávetőlegesen több mint 100 000$ napi díjat hoz a protokol tartalékaiba, amit fellehet használni minden olyanra, amit a kormányzás kíván (például visszavásárlás,égetésre, támogatásra stb.) anélkül hogy befolyásolná a normál hitelfelvevőt, tekintettel a magas hozamra.

Related Articles

Közösségi média

925RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek