fbpx
17.9 C
Budapest
2021. június 10 (csütörtök)
spot_img

Újabb hír a Cardano Alonzo Testnet első frissítéséről. Ez a 2021-es év legjobban várt frissítése!

A Cardano körül ismét nagy az izgalom köszönhetően az Alonzo „keményvillának”. Charles Hoskinson, mint már többször említette az Alonzo lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy intelligens szerződéseket kössenek a Cardanora.

A napokban a Cardano (ADA) fejlesztőcsapatának Input Output HK képviselői tájékoztatták a közösséget az Alonzo tesztelésének folyamatáról.

“SZUPER ELSŐ HÉT”

Az IOHK hivatalos Twitter fiókján is megosztott egy nyilatkozatot miszerint az Alonzo testnet első, Blue névre keresztelt fázisai sikeresen lezárultak. Hurrá!

Az első szakaszban a Stake Pool operátorok és tesztelők beállították a saját Node-ot. A Cardano hardfork kordinátor lehetővé tette a testnet zökkenőmentes áttérését az Alonzo korszakba. HFC technológiájuk tökéletesen teljesített!

KÖZELEDIK AZ AKTIVÁLÁS

Az IOHK csapata közzétette, hogy a fejlesztés és az integráció előrehaladása “a színfalak mögött” folytatódik. Felkérte a Cardano (ADA) Stake Pool operátorait, hogy “haverkodjanak” és addig mutassák be Alonzót társaiknak.

Az Alonzo elnevezést, Alonzo Church (1903-1995) amerikai matematikust és informatikai újító után kapta. Ez utat nyit a Cardano (ADA) 2021-es évének legjobban várt frissítéséhez, az intelligens szerződések kiadásához.

Amint arról korábban már írtunk, az Alonzo bevezetési terve öt szakaszból áll: kék, fehér, lila, piros, fekete. A Cardano intelligens szerződésének használható verziója 2021 szeptemberében mutatkozhat be.

forrás:https://cryptonews.net/

Related Articles

Közösségi média

812RajongókTetszik
305KövetőKövetés
70FeliratkozóFeliratkozás

Friss cikkek