fbpx
17.8 C
Budapest
2021. szeptember 6 (hétfő)
spot_img
spot_imgspot_img

Újabb hír a Cardano Alonzo Testnet első frissítéséről. Ez a 2021-es év legjobban várt frissítése!

A Cardano körül ismét nagy az izgalom köszönhetően az Alonzo „keményvillának”. Charles Hoskinson, mint már többször említette az Alonzo lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy intelligens szerződéseket kössenek a Cardanora.

A napokban a Cardano (ADA) fejlesztőcsapatának Input Output HK képviselői tájékoztatták a közösséget az Alonzo tesztelésének folyamatáról.

“SZUPER ELSŐ HÉT”

Az IOHK hivatalos Twitter fiókján is megosztott egy nyilatkozatot miszerint az Alonzo testnet első, Blue névre keresztelt fázisai sikeresen lezárultak. Hurrá!

https://twitter.com/InputOutputHK/status/1400876181122174977

Az első szakaszban a Stake Pool operátorok és tesztelők beállították a saját Node-ot. A Cardano hardfork kordinátor lehetővé tette a testnet zökkenőmentes áttérését az Alonzo korszakba. HFC technológiájuk tökéletesen teljesített!

KÖZELEDIK AZ AKTIVÁLÁS

Az IOHK csapata közzétette, hogy a fejlesztés és az integráció előrehaladása “a színfalak mögött” folytatódik. Felkérte a Cardano (ADA) Stake Pool operátorait, hogy “haverkodjanak” és addig mutassák be Alonzót társaiknak.

Az Alonzo elnevezést, Alonzo Church (1903-1995) amerikai matematikust és informatikai újító után kapta. Ez utat nyit a Cardano (ADA) 2021-es évének legjobban várt frissítéséhez, az intelligens szerződések kiadásához.

Amint arról korábban már írtunk, az Alonzo bevezetési terve öt szakaszból áll: kék, fehér, lila, piros, fekete. A Cardano intelligens szerződésének használható verziója 2021 szeptemberében mutatkozhat be.

forrás:https://cryptonews.net/

Related Articles

Közösségi média

920RajongókTetszik
404KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek