fbpx
17.8 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Tartsd biztonságban kriptovalutád

Rövid kis cikkel készültem nektek és remélem mindenkinek tanulságos lesz. Mit ne csinálj, ha van Cardano (ADA) kriptovalutád? Ne légy NAIV!

Kérlek, könyörgöm neked, SOHA, de SOHA ne dőlj be azoknak az információknak, amik megduplázzák esetleg megtriplázzák a coinjaid csak azzal, hogy küldj ide ennyit és visszakapsz ennyit. Na ilyen nem létezik, de sajnos van pár ember, aki bedőlt ennek.

FIGYELEM SCAM!

Cardano giveaway! Gyere küldj nekem 10 adat és visszakapsz 20 adat. Jól hangzik mi? Sajnos nem igaz! THOR pool egyik delegátora esett áldozatául ennek a jól felépítettet scamnek. Delegátorunk a gyors gazdagság reményében elutalt 1 000 000 ADA-t, de sajnos semmit sem kapott… max infarktust. Mit tud tenni ilyenkor? SEMMIT!

Binance zárolta a számláját.

Sokszor elmondom mindenkinek, hogy a tőzsde nem arra való, hogy ott tároljuk a kriptovalutánkat, erre találták ki a tárcákat. A tárca a tiéd és csak te férsz hozzá. Exchangen tárolt kripto az ott van bezárják, feltörik stb buktad a coinjaid. Pont így járt emberünk is akinek zárolták a fiókját és 3.4 millió dollár csak úgy ott lóg a levegőben. Mindent megpróbált már, de sajnos nem nagyon sikerült neki visszaszerezni.

Remélem mindenki számára tanulságosak ezen kicsi történetek. Kicsit gondolj bele abba, hogy van neked 1 000 000 ADA-d és Binancen stakeled és mondjuk történik valami a binance oldallal…. tuti agy**kapsz.

Tárold a kriptot tárcában.

Related Articles

Közösségi média

920RajongókTetszik
404KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek