fbpx
17.2 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

SPA TAG LETT A GULAS POOL ÉS AZ ADACOIN.HU

SPA TAGOK LETTÜNK!

Mit is jelent ez? A Magyar Cardano közösségünkkel hiszünk a decentralizált jövőben. Egy decentralizált szervezetnek nincsen központi vezetése, a tagok együtt döntenek arról, hogy mit csináljanak. Egy decentralizált számítógépes hálózatban, mint a Cardano, nincs egy olyan központi láncszem, amit ha kikapcsolunk le állna a hálózat, vagy amelyik önmaga megszabhatná a többi számítógépnek, hogy mit csináljanak.

Mi az SPA?

A Cardano Single Pool Alliance egy összekapcsolt csoport, ahol a Stake Pool operátorokkal megfogadtuk, hogy egyetlen Stake Poolt működtetünk. Minden taggal önzetlenül lemondunk a második Stake Pool profitról, mert hiszünk abban, hogy a Cardano az egyik legrugalmasabb blokklánc a nemzeti kormányok, hackerek, a protokoll készítőjének összehangolt rosszindulatú támadásaival szemben.

Miért jó ez?

Mert így a Cardano ökoszisztémának valódi decentralizációt biztosítunk. Minden taggal külön törekszünk arra, hogy a Stake Pool nyereséges legyen. Illetve, ha egy Stake Pool eléri a telítettséget, akkor segít egy másik SPA Poolnak. Az SPA-nak nincs központi hatósága vagy vezetése, mi egy csoportként törekszünk a cél felé.
Nem vagyunk vállalat, bürokratikus szervezet, Cardano rendészeti ügynökség vagy egy nonprofit szervezet. Minket összetart, hogy segítünk a Cardano blokklánc valódi decentralizációjában!

Ha te is hiszel benne, csatlakozz a Magyar Cardano Közösségünkhöz!

Related Articles

Közösségi média

925RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek