fbpx
17.2 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Shiba Token a “Dogecoin gyilkos” a legjobb mém-érme akar lenni, sikerülhet?

A Shiba Token “a Dogecoin gyilkosának” nevezi magát, és úgy tűnik, hogy kizárólag azzal a céllal létezik, hogy a DOGE-t, mint a legkedveltebb mémérmét legyőzze. Még a Shiba Inu kabalát is a Dogecoinból emeli át.

Bár a Shiba Token némileg hiábavaló céllal létezik, hogy “a legjobb mém-érme” legyen, mégis egy összetartó közösség áll mögötte. A Shiba Token honlapja a Shiba művészek gazdag közösségét hirdeti. A Shiba művészeti alkotásokkal kapcsolatos terv az, hogy a közeljövőben egy Shiba NFT piacot hozzanak létre. Emellett a weboldal arra ösztönzi a felhasználókat, hogy az Amazon Smile-on keresztül támogassák a Shiba Inu Rescue nonprofit szervezetet. Szóval ez egy olyan szintű közösségi tudatosság és jótékonyság, amely sok támogatót vonzhat.

A SHIB pénzügyi vonzereje az, hogy érménként a fillér töredéke, és máris több ezer százalékkal nőtt. A Shiba Token készítői azt hirdetik, hogy a SHIB rövid időn belül megelőzheti a DOGE-t. Sőt, annyira bíznak a SHIB sikerében, hogy már egy másik mém kriptót is készítenek, a BONE-t.

A SHIB megvásárolható az Uniswapon (UNI-USD), és a bevezetés után elég nagy sikert aratott. Valójában a SHIB token több mint 91,000%-ot emelkedett az alig néhány hónappal ezelőtti első megjelenése óta. Dogecoin gyilkos? Talán, csak talán. Te mit gondolsz?

Várunk itt, ahol leírtunk minden részletet, hogy tudsz vásárolni!

A közzététel napján Brenden Rearicknek nem volt (sem közvetlenül, sem közvetve) pozíciója a cikkben említett értékpapírokban.

Brenden Rearick az InvestorPlace Today’s Market csapatának segédhírszerkesztője. A Pittsburghi Egyetemen szerzett diplomát szakmai írás és politológia szakon. Újságírói múltja számos témát ölel fel, és büszke arra, hogy a legpontosabb és elfogulatlanabb pénzügyi híreket szolgáltatja.

A Shiba Token a “Dogecoin gyilkos” a legjobb mém-érme akar lenni, sikerülhet? bejegyzés először Kriptomania – kripto hírek-én jelent meg.

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Közösségi média

920RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek