2.1 C
Budapest
2021. november 30 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Saját BWI Masternode indítása

A Masternode -ok működése

A Bitwin24 a biztonságos és környezetbarát, úgy nevezett “proof of stake” rendszerre építkezik. Ez a technikai újítás lehetővé teszi, hogy a lottó maximális biztonságban üzemelhessen. Ennek a páratlan hálózatnak és szerencsejáték-forradalomnak bárki gyorsan és egyszerűen részévé válhat. Lehetőség van saját BWI Masternode megvásárlására is, így részesülhetsz a masternode jutalmakból (Rewards) is. Egy masternodehoz 3001 BWI érme szükséges, amelyeket akár fokozatosan is fel lehet halmozni.

A Masternode ROI: évi 100%, amíg max. 17 millió BWI érme van forgalomban. Utána felezés lesz, az éves ROI a felére csökken. Alábbi ábra bemutatja az ROI alakulását, nagyításhoz kattints rá.

Néhány fontos gondolat

A BWI Masternode telepítéséhez, legalább 3001 BWI coinnal kell rendelkezned a https://login.bitwin24.sale/ oldalon lévő webirodádban található BWI címeden.

Masternode-ot üzemeltetni két módon lehet, vagy a Bitwin24-en keresztül vagy saját szerveren, saját magad futtatod a Masternode-ot. Ebben a leírásban azt mutatjuk be, hogyan tudsz Masternode -ot futtatni a Bitwin24-nél. Ennek üzemeltetési díja 25 euró / hó, bár a Bitwin24 ezidáig még nem kérte, hogy ezt fizessük.

A Masternode telepítése lépésről-lépésre

1) Lépj be az https://login.bitwin24.sale/ oldalon lévő webirodádba, majd miután a 3001 BWI a számládon van, kattints a “CREATE A BITWIN24 MASTERNODE” gombra.

2) A következő oldalon kattints a “I OWN 3001 BWI” (Rendelkezem 3001 saját coinnal) gombra.

3) Ezután válaszd, ki hogy a Masternode -ot a Bitwin24-en keresztül szeretnéd-e üzemeltetni vagy saját magad. Itt válaszd, hogy “HOST-BITWIN24“.

4) A következő oldalon fogedd el az üzemeltetés feltételeit. Ha egyetértesz velük, katt az “ACCEPT” gombra.

4) A felugró ablakban a Bitwin24 megerősíti a kérésedet. Ezután visszamehetsz a főoldalra. E-mailben is kapsz egy üzenetet, amiben az áll, hogy a kérést megkapták, hamarosan felveszik veled a kapcsolatot.

5) 72 órán belül kapni fogsz egy e-mailt a Bitwin24 technikusától, hogy az általa megadott BWI címre küld át a 3001 BWI-t.

6) A szokásos módon utald át pontosan a 3001 BWI-t.

7) Ezután a Bitwin24 technikusai 1-2 napon belül beüzemelik a Masternode -odad és e-mailben fognak értesíteni, hogy ha elkészültek vele.

8) Majd a technikusoktól kapot második e-mailben megadott BWI-Masternode címet másold be a webirodádban a Masternode / BWI Address ablakba, a “ADD BWI ADDRESS” gombra kattintva, a következő oldalon. Az így megadott Masternode-nak szabadon adhatsz nevet a NAME mezőben.

GRATULÁLUNK! A Masternode-od aktív! 

 

A Saját BWI Masternode indítása bejegyzés először Kriptobarát Klub-én jelent meg.

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Közösségi média

1,062RajongókTetszik
417KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek