fbpx
17.2 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Pánikra semmi ok

Az ADA 0.16 dollárral lépett az újévbe, de értéke a rá következő hetekben robbant. Néhány nappal ezelőtt az ADA átlépte az 1 dollárt, és folytatta útját felfelé, ahol 1.20 dollárig jutott. Az áremelkedést követően azonban bekövetkezett egy korrekció, amikor megváltozott a hangulat és a medvék átvették az irányítást. Körülbelül 24 óra alatt az eszköz több mint 30%-kal zuhant, és 0.80 dollár alá süllyedt. Azóta visszanyert némi teret, és ismét elérte az 1 dollárt, tehát pánikra semmi ok.

Zuhanás közben

Míg az ADA ára az éles visszaesést követően helyreállításra törekszik, a Cardano alapítója a közelgő termékekre és a létfontosságú hálózati frissítésekre utalt. Az Ethereum volt társalapítója Charles Hoskinson a Financial Foxnak adott interjúban beszélt jelenlegi projektjének közelgő terveiről . Noha nem tudott pontos tájékoztatást adni, azt mondta, hogy a hálózat a következő három hónapban sok „okos szerződéses dolgot” fog látni. A Cardano alapítója elmondta, hogy csapatával találkoztak a Prime Trust, a Fireblocks, a SingularityNET és a Celsius képviselőivel, hogy megvitassák a lehetséges partnerségeket. Úgy véli, hogy a nagyobb méretű vállalatok integrációja, mint például a fent említett nevek, elősegítheti az egész ökoszisztéma felfutását.

Cardano 360

A Cardano Foundation bejelentette a Cardano 360-at, az új havi frissítési show-t erre a csütörtökre. A házigazdák, Tim Harrisonhoz és Aparna Jue minden hónapban elhozzák a közösségnek a Cardano fejlesztésével kapcsolatos összes hírt, és ettől a hónaptól egy teljesen új megjelenést hoznak magukkal. A híreket a youtube-on közvetítik majd minden hónapban az IOHK csatornáján.

Elon Musk és a Cardano

Miután Elon Musk megváltoztatta Twitter életrajzát „Meta for K”-ra, vad spekulációk kezdődtek a Cardano közösségen belül arról, hogy a Tesla vezérigazgatója utalhat-e a Cardanora. Az az elmélet érvényesült, hogy Musk csak trollkodott a Cardanoval kapcsolatban. Az IOG vezérigazgatója, Charles Hoskinson is megerősítette az elméletet egy Twitter-bejegyzésben. 

Mary megerősítve

A Mary hardfork a tervek szerint aktiválódik a Cardano mainneten. Amint azt az IOG, a Cardano mögött álló fejlesztő cég bejelentette, minden szükséges lépést meg lehet valósítani a 250-es korszak kezdete előtt, így az aktiválásra a 251. korszak kezdetével, március 01-én, 21:44:51-kor (UTC) kerül sor. A Mary hardfork natív tokeneket és több eszközből álló funkcionalitást hoz a Cardano hálózatba. Ez megnyitja az utat a decentralizált alkalmazások (dApps), a natív tokenek és a DeFi alkalmazások számára, miután a harmadik hardfork az Alonzo is engedélyezve van. Ezt követően a Cardano az Ethereum rendkívül vonzó alternatívájává válhat a DeFi alkalmazások építéséhez.

Az Emurgo bejelentette héten, hogy a Yoroi Extension készen áll a Mary hardfork-ra a 4.0.3 frissítéssel. A felhasználók képesek lesznek a Cardano hálózaton létrehozott egyedi eszközöket küldeni és fogadni a Yoroi Walletben.

Cardano jóslás

Egy új videóban Michael Van de Poppe elmondja, hogy a 2017-es bikapiac eltörpül a jelenlegi bikaciklushoz képest.  Elemezte az 1990-es évek végétől a 2000-es évek elejéig terjedő Dotcom buborék teljes értékét, és ezt felhasználta az egész kriptopiac, így a Bitcoin és a Cardano jövőbeni értékelésének előrejelzésére. Van de Poppe kifejtette, hogy a Bitcoin közel 330.000 és 400.000 dollára várható ebbe a bikaciklusban, és ha ezt az árelemzést a Cardanora vetítjük, akkor innen a Cardano már 7 és 10 dollára tehető.

FD7 Ventures

A dubaji székhelyű FD7 Ventures, a globális crypto-befektetési alap, amely 1 milliárd dollárt kezel, ma bejelentette, hogy a következő 30 napban 750 millió dollár értékben értékesíti Bitcoin állományát, hogy növelje a vállalat pozícióját a Cardanoban és Polkadotban.

Ezzel a lépéssel gyakorlatilag el fogja adni a vállalat a Bitcoin állományának többségét a növekvő Cardano és Polkadot projektek megvásárlásához. A vállalat szerint ezeknek az altcoin-részesedéseknek a növekedése jobban szolgálja az FD7-es befektetők igényeit, akik portfóliójuk diverzifikálására törekszenek a növekvő kriptovaluta térben.

Prakash Chand, az FD7 Ventures ügyvezető igazgatója így nyilatkozott:
“Eltekintve attól a ténytől, hogy a Bitcoin volt az első piacon, és a társadalom értelmet adott neki, mint értékraktár, azt gondolom, hogy a Bitcoin valójában elég haszontalan. Olyan projektek, mint a Cardano, a Polkadot és az Ethereum jelentik az új internet és a Web 3.0 alapját.”

Forrás:
crypto-news-flash
cryptogazette
cryptoslate
cryptobriefing
ambcrypto
cryptopotato
finance.yahoo

Előző cikkMi az a yearn.finance?
Következő cikkMi az az AMM?

Related Articles

Közösségi média

925RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek