fbpx
17.2 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Nincs megállás a Cardano számára

A Cardano blokklánc-platform natív valutája az ADA a szombati nap során végre valahára átlépte a bűvös 1 dolláros határt. Jelen pillanatban a piaci kapitalizáció alapján az 5. helyen csücsül az ADA, ezzel maga mögé utasítva mind az XRP-t, mind a Tether stablecoint. Az ADA sok bullish lendületet élvezett a héten, miután az IOHK csapata bejelentette a Mary frissítést, közelebb téve a blokkláncot a Goguen korszakhoz. Az ADA növekvő erejét az is kiemelte, hogy sok vállalat kezd átköltözni az Ethereum blokkláncról a Cardano hálózatra, mint például a SingularityNET vagy a Santo Blockchain Labs és a DNA Brands Inc.

Ezen kívül még rengeteg minden történt a héten, ami kiváltotta ezt a felfelé törő lendületet.

Daedalus frissítés és Fund4

Az Input Output Global (IOG), a Cardano mögött álló vállalat még két fontos lépést tett a héten a Cardano további decentralizálása érdekében. Kiadták a Daedalus 3.3.0 verzióját, ami lehetővé teszi a felhasználók számára a szavazást a Catalyst Fund3-ban. A Fund3 szavazási folyamatának megnyitásával egy időben megnyitották a Fund4-et is, ahol 1 millió ADA-t használnak fel a 250 millióból további projektek támogatására.

Dübörög a ROCK!

A legendás rock zenekar frontembere Gene Simmons 300.000 dollár értékben fektetett ADA-ba. A zenész kifejtette tweetjében, hogy szerinte a coin sokkal olcsóbb, mint a Bitcoin és hatalmas potenciál van benne, illetve hogy Charles Hoskinson miatt hisz a Cardano-ban. Újabb közleményében szólította fel követőit, hogy ne tekintsék befektetési tanácsnak kijelentéseit, de ugyanakkor elmagyarázta, hogy hisz befektetésében és annak további áremelkedésében. Hoskinson gyorsan reagált ezekre a kijelentésekre és üdvözölte Simmonst a Cardano családban.

A Bitcoin halott

Hoskinsonnak sikerült megint magára vonnia a kriptovilág befektetőinek figyelmét ezzel a kijelentésével, hogy a Bitcoin halott. A Bitcoin bika futása az elmúlt időszakban felkeltette mindenki figyelmét és ez volt a legfelkapottabb vita a szakértők körében. Egyesek úgy gondolják, hogy a holdra megy a coin, míg mások azt, hogy a Bitcoinnak leáldozott. Charles Hoskinson is a szkeptikusok közé tartozik. Hoskinson a Cardano hivatalos subbreditjén megosztott interjúban kifejtette, hogy az egyetlen értékes dolog, ami a Bitcoinnak van, az az elfogadása. Amikor elveszíti egyetlen erősségét a népszerűséget, végül meghal.

„A Bitcoin csak azért értékes, mert értékes. Nincs technológiai előnye. Valójában ez az összes kriptovaluta közül a legkevésbé fejlett, a legkevésbé futurisztikus. Nincs más oka, csak az a tény, hogy létezik.”

Hoskinson hozzátette, hogy a Bitcoinnak jelentős fejlesztéseket kell elérnie ahhoz, hogy a versenytársaival egyenrangú legyen.

Natív tokenek létrehozása bárki számára

A natív tokenek több eszközből álló támogatást hoznak a Cardano-ra, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyedi tokent készítsenek, és tranzakciókat hajtsanak végre velük közvetlenül a Cardano blokkláncon. A tokenizálás a valós eszközök (pl. Fiat pénznemek, részvények, nemesfémek vagy saját vagyon) digitális formában történő ábrázolásának folyamata, amely felhasználható pénzügyi eszközök létrehozására a kereskedelmi tevékenységekhez. Hogy ezt mindenki számára lehetővé tegyék a lehető legkönnyebb módon, készítettek egy grafikus felületet, ami így fog kinézni:

Ha valaki többet szeretne erről megtudni, az nyugodtan látogasson el erre az oldalra: https://iohk.io/en/blog/posts/2021/02/18/building-native-tokens-on-cardano-for-pleasure-and-profit/

Fake News!                

Sajnos hamis hírek is keringenek az interneten a Cardano-val kapcsolatban. Pár nappal ezelőtt jelentették be, hogy a Cardano együtt dolgozik az etiópiai Béke Minisztériummal a nemzeti azonosító rendszer elindításán. A crypto-news-flash híroldal hozott le egy frissítést, hogy egy IOG partner felvette velük a kapcsolatot, hogy megerősítsék, jelenleg nem működnek együtt a Béke Minisztériummal. Bár az Afrikával kapcsolatos hírek előkészületben vannak, egyelőre nincsenek kész bejelentések.

Mi következik ezután?

Hoskinson most egy új tweetben elárulta, hogy 2021 sokkal többet fog tartogatni a Cardano számára, mint azt a közösség korábban tudta. A Cardano alkotója tweetelt. A Voltaire, Hydra, Ouroboros Omega, az IELE, valamint a Daedalus 2 2021-ben jelenik meg a Cardano számára.

Tweet:

2021 első negyedévének vége előtt a Cardano 1,40 dollár fölé törhet. Az altcoin szezon itt óriási tényezőt fog játszani. Más kripto-eszközök együttesen életben tartják a bullish lendületet a piacon.

Forrás:
crypto-news-flash
cryptogazette
cryptoslate
cryptobriefing
ambcrypto
cryptopotato

Related Articles

Közösségi média

925RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek