2.1 C
Budapest
2021. november 30 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Megérkezett a magyar nyelvű mobilos Yoroi tárca

Rövid várakozás után az EMURGO végre publikálta a mobilos Yoroi új verzióját ami már tartalmazza az adacoin.hu / GULAS pool csapata által készített magyar nyelvű fordítást.

Ahogy eddig is, először az Android tulajdonosok kapták meg a frissítés és őket napokon belül követik az iPhone felhasználók. Ennek az oka, hogy az AppStore-ban több átfutási idővel kell számolni egy új verzió esetén, szó sincs kivételezésről.

Többen kérdeztétek, hogy mi a helyzet a böngészős Yoroi-val. Természetesen annak fordítása is folyamatban, egész jól halad – csak az a fránya vakáció közbeszólt. Szerencsére elég sok átfedés van a fordítandó szövegek között, így hamarosan az is elérhető lesz.

Tisztában vagyunk vele, hogy a fordításban vannak-lesznek elgépelési és fordítási hibák. Sőt, vannak olyan részek is a Yoroi-ban amik továbbra is angol nyelven érhetőek csak el (pl. Delegációs Központban levő adatok, a “setting” oldal stb..) Ezek olyan hibák amiket már több, más nyelvű fordító is jelzett az EMURGO-nak, köztük természetesen mi is. Remélhetőleg hamarosan ezek a szövegek is fordíthatóak lesznek.

Arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy aki a magyar nyelvvel kapcsolatos hibát talál a program használata során, azt mindenképp jelezze nekünk és a következő verzióban javítjuk.

Végezetül szeretnénk megköszönni a Magyar Cardano Közösség minden egyes tagjának és a GULAS pool delegátorainak az eddigi és jövőbeli támogatást és a sok pozitív visszajelzést a munkánkról.

Hamarosan újra jelentkezünk egy újabb közösséget érintő meglepetéssel.

Related Articles

Közösségi média

1,062RajongókTetszik
417KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek