fbpx
17.2 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Lássuk, mi újság a Cardano háza táján szerda óta!

Átjárhatóság

A Cardano 2020-ban rendkívül sikeres projekt volt, és 2021 egy újabb év, amikor a projekt mögött álló csapat újabb sikereket fog ünnepelni. A közelmúltban az IOHK fejlesztőinek sikerült befejezniük a frissítést, amely több eszköz támogatását nyújtja, és lehetővé teszi, hogy a teszthálózat kísérletezői kipróbálhassák és megismerjék más blokkláncokról származó kriptókvaluták használatát a Cardano hálózaton.

A City AM online kiadványa nemrégiben megjegyezte, hogy “Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy az Ethereum hálózaton lévő tokenek, bármilyen monetáris célból, intelligens szerződések vagy egyedi kódok nélkül jeleníthetők meg a Cardano hálózaton”. Fontos megjegyezni azt a tényt is, hogy ezek a tokenek is élvezhetik a Cardano ADA coinjának összes fő előnyét. Ezenkívül más platformok más alkalmazásai is kihasználhatják a Cardano kiemelkedő sebességét, biztonságát és csökkentett tranzakciós költségeit.

Az alapítvány

Hat hónappal ezelőtt indították el a Project Catalyst-et, mint kísérleti sorozatot az on-chain kormányzás előmozdítása és a közösség által vezérelt innováció felgyorsítása érdekében a Cardano hálózaton. A Fund4 lesz az eddigi legelérhetőbb és legambiciózusabb valamint az első millió dolláros forduló. A javaslattevő csapatok ezeket az alapokat projektek fejlesztésére, decentralizált alkalmazások kiépítésére, oktatási és képzési kezdeményezések elindítására használhatják fel. Mivel a Catalyst középpontjában a közösség áll, a kincstári alapok 20%-át különítik el arra, hogy jutalmazzák és ösztönözzék a közösségi tanácsadókat, referenseket és a résztvevő szavazókat hozzájárulásukért. Alig fél év alatt a Project Catalyst a világ legnagyobb decentralizált autonóm szervezetévé (DAO) vált.

100 plusz

Charles Hoskinson szerint a projekt alapvető értéke mindig nyilvánvaló volt. A Crypto Banterrel nemrégiben készített interjúban megjegyezte, „száz plusz kereskedelmi projektem van folyamatban, amelyek vagy át akarnak költözni, vagy valamit fel akarnak építeni Cardanóra”. Az egyik legutóbbi fejleménye a SingularityNET bejelentése volt, amely szerint milliárd új AGI tokent hoz létre a Cardano blokkláncon. Az IOHK szerint ez lesz az első nagyobb token kiadás a Cardano Native Assets platformon, és ez lesz a legnagyobb demokratikus gyakorlat a decentralizált mesterséges intelligencia történetében.

Hova tovább?

Az ADA csökkenő árfolyamra váltott az eddigi felfele menetelés után, de a 0,86 dolláros régiót továbbra is szilárdan tartja. Az óránkénti grafikonon az RSI semleges 50 alá esett, hogy jelezze a csökkenő lendületet. A kereskedelem volumene akkor is csökkent, amikor a vevők visszavetették az árat a kiemelt régió fölé. Ezért rövidtávon az ADA a közvetlen eladási nyomás jeleit mutatta, amikor megközelítette a 0,95–1 dolláros kínálati területet. A 0,86 dollár alatt záródó nap az ADA visszahúzódását jelentheti, és lefelé korrigálhat, de ha e fölött zár, akkor a következő szintek 1,50, 2,35 és 3,20 dolláron lesznek.

Forrás:
crypto-news-flash
cryptogazette
cryptoslate
cryptobriefing
ambcrypto

Related Articles

Közösségi média

925RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek