fbpx
15 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Kik vagyunk?

Hírportálunkkal egy új világot nyitunk meg a lelkes érdeklődök számára: Célunk, hogy megismertessük a magyar emberekkel a Cardanot illetve minden hozzá kapcsolódó technológiát.

Mitől vagyunk mások, mint a többi Stake Pool? Már 2020-ban összeállt a csapatunk, hogy hazánkban elsőként megismertessük a Cardano (ADA) híreket az adacoin.hu oldalunkon. A [GULAS] Gulas Stake Poolt közösségünk támogatása érdekében hoztuk létre. Delegátoraink együttműködését folyamatosan értékeljük. A mi különlegességünk a csapatszellemben, a megbecsülésben és az edukáció egyedi keverékében rejlik! Ha te is szeretnél a részese lenni, delegálj nálunk, egy magyar közösségben!

Küldetés

Támogatás

Fejlesztés

Elhívatottság

A sikerhez vezető legrövidebb út az, amelyiken elindulsz.

Csapat

Krisztián

Alapító

2010-ben kezdtem el kriptoval foglalkozni. IT-ban szerzett tapasztalatom és megszálltságom vezérel abban, hogy egy magas színvonalú közösséget hozzak létre.

Eliza

Alapító

A Cardano technológiája olyan lehetőségeket nyújt egyénenként, és társadalmilag, amelyre még nem volt példa a kriptotérben. Ezeket a lehetőségeket szeretném feltárni, ismertetni szerkesztői, és marketing tudásommal a Magyar közösségünknek.

Michael (USA)

Advisor

Why I got into Cardano? I liked the academic review process. I think product releases should be near perfection upon release. Trying to fix things on the fly is very difficult. What drew me to Gulas? My respect and love of the Hungarian people. So much untapped potential as well as the belief that crypto is a perfect opportunity for the youth of Hungary. I feel like young Hungarians feel like they are fighting an uphill battle and crypto is the perfect way for them to determine their life paths. Plus, Cardano tries to explain things and create products for those who may not be tech geeks. The biggest barrier to crypto adoption is intimidation. Cardano works hard to break down that barrier

Gábor

Alapító

Antal

Advisor

A Cardano egy remek projekt, nagyon sok potenciált látok benne, mint befektetés és programozóként a kripto-társadalomhoz adott értéke is szimpatikus számomra.

Delegátorok

Támogatók

GULAS stake pool delegátora támogatják a munkánk, delegálj te is.

Itt a te helyed is

Szeretnél a csapattagja lenni?
- Ha szeretnél írni, csatlakozz hozzánk.