Jogi nyilatkozat

A blogokban leírtak a közreműködő szerzők szubjektív véleményét tükrözik, így nem tekinthetők hivatalos tájékoztatásnak, ajánlásnak, elemzésnek. A blogok szerzői és az Adacoin.hu. fenntartják a jogot arra, hogy a leírtakat bármikor módosítsák, átírják, tartalmukat töröljék vagy elérhetőségüket korlátozzák.  A blogokban leírtak alapján meghozott befektetési döntésekért – különöse tekintettel a fent leírtakra – a blogok szerzői nem tehetők felelőssé és e döntésből eredő következmények nem érvényesíthetők velük szemben.

A blogokban szereplő információk továbbá nem minősülnek szerződéses ajánlatnak, befektetési tanácsadásnak, illetve nyilvános ajánlattételnek és az Adacoin.hu hivatalos véleményének, így az Adacoin.hu. részéről sem eredményeznek ajánlati kötöttséget. A tartalomban szereplő esetleges hibákért, pontatlanságokért, tévedésekért mind a blogokban közreműködő  szerzői, mind a Adacoin.hu. felelősségüket kizárják.

 A blogban megjelenített grafikonok, számadatok és képek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak, azok pontosságáért és teljességéért sem Lampert Krisztián., sem a blogokban közreműködő szerzők felelősséget nem vállalnak.

A blogokban leírtak részben vagy egészben kizárólag az Adacoin.hu. írásbeli hozzájárulásával sokszorosíthatók vagy terjeszthetők egyéb módon.