2.7 C
Budapest
2021. november 30 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Hányan birtokolnak SHIBA INU coint?

A Shiba Inu már nem csak a kriptovilág névtelen kritpovalutája. Felkerült a toplistára és az egyik legnépszerűbb koinná nőtte ki magát annak ellenére, hogy hasznossággal nem tud dicsekedni. Ez azonban nem tántorította el a közösséget attól, hogy támogassa a mémcoint. Piaci kapitalizáció szerinti legjobb coinok között a 11. helyen állva már nem mondható el, hogy a SHIB egy „értéktelen” coin.

A Shiba Inu emellett vitathatatlanul a legnagyobb készlettel rendelkezik a vezető kriptovaluták között, ami összesen 589 billiót tesz ki, a forgalomban lévő készlet pedig több mint 549 billiónyi. A készlet nagy része azonban csak egy maroknyi pénztárcában található. Mivel ezek az információk körbejárták a közösségi médiát, fontos tudni, kik birtokolják ezeket a tárcákat, és miért tartanak bennük ilyen sokat.

10 tárca tartalmazza a teljes készlet jelentős részét

A top 10 tárcában van a forgalomban lévő Shiba Inu coinok többsége, és bár ez az információ helytálló, gyakran félreértelmezik, gondolván, hogy csak néhány ember birtokolja a meme coin jelentős részét, az állítás alapjában véve helytelen. Amit mindenképp figyelembe kell venni, hogy bár vannak SHIB bálnák, akik nagy mennyiségben birtokolják az eszközt, ezek a tárcák nem feltétlenül egyetlen tulajdonoshoz tartoznak.

A top tárca, amelyik a legtöbb koint tartalmazza, nem tartozik senkihez sem. Ez a tárca a teljes SHIB készlet 41%-át tartalmazza, de a tárcában lévő érméket soha nem lehet elérni. Ez azért van, mert ez egy halott tárca, ahová az Ethereum alapítója Vitalik Buterin küldte a Shiba Inu tokenek többségét, amelyeket a SHIB csapata ajándékozott neki marketing fogásként.

Miután körülbelül egymilliárd dollár értékű tokent adományozott az indiai Covid Relief alapítványnak, Buterin azonnal elküldte a többi tokent a halott tárcába, ezel a SHIB teljes készletének majdnem felét kivonva a forgalomból. Idővel több SHIB-et küldtek a tárcákba, hogy csökkentsék a készletet, így az ebben a tárcában tárolt mennyiség nőtt.

A többi, nagy mennyiségű SHIB-et tartalmazó tárca nagy része cseretárca. Ez azt jelenti, hogy az ezekben a tárcákban tárolt egyenlegek több ezer felhasználóhoz tartoznak, akik tőzsdéken tartják tokeneiket.

A Shiba Inu HODL-erek száma meghaladja a 925 ezret

A közelmúltban újabb mérföldkőnek számított a mémcoin részéről, hogy új tulajdonosokkal bővíthette sorait. Befektetőinek száma meghaladta a 925 ezret, ami hétfőn új rekordot döntött.

A digitális eszközök csökkenő tendenciáját egyesek a mémcoin elkerülhetetlen végeként írták le. Mások azonban ezt vásárlási lehetőségnek tekintették. Az eszköz azóta a mindenkori legmagasabb értékéhez képest 40%-ot esett októberben. A SHIB a hétvége nagy részében 0,00006 dollár alatt konszolidált, és nem mutatott semmilyen jelentős felfelé vagy lefelé irányuló mozgást ebben az időszakban.-írja a mycryptoption.com

A Hányan birtokolnak SHIBA INU coint? bejegyzés először Kriptomania – kripto hírek-én jelent meg.

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Közösségi média

1,062RajongókTetszik
417KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek