fbpx
17.2 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Ez történt eddig a héten

A folyamatos árnövekedés következtében a Cardano átvette a 4. helyet a legnagyobb kriptovaluták rangsorában a piaci kapitalizáció alapján. 

A Cardano a múlt héten csak 92%-ot menetelt felfele, ezzel megelőzve az XRP-t is, így a Cardano nem csak a Polkadot hanem az Ethereum legnagyobb versenytársa lett.

A növekedés első hulláma akkor kezdődött, amikor a csapat frissítette a delegáció felületét Daedaluson. A vásárlási volumen újabb észrevehető emelkedése pedig február 4-én indult, miután Cardano tweetelt az intelligens szerződés sikeres elindításáról a tesztnetjén. Amint az intelligens szerződéses funkcionalitás eljut a Cardano hálózatába, a platform különféle dApps-eknek fog otthont adni, ideértve a decentralizált pénzügyi (DeFi) protokollokat is. A DeFi a kriptovaluta-szektor növekedésének egyik fő mozgatórugója volt a múlt évben.

Michaël van de Poppe kripto-kereskedő szorosan figyelemmel kísérte Cardano teljesítményét, és hatalmas optimizmusának adott hangot legújabb videójában. Az elemző elmondása szerint az ADA következő fontos ellenállása 1,12 és 1,17 dolláron található. Középtávon van de Poppe azt jósolja, hogy az ADA 5 és 7 dollárra emelkedhet, de akár 10-20 dollárt is elérheti a jelenlegi bikaciklusban.

Az Ethereum alapú mesterséges intelligenciával foglalkozó SingularityNET (AGI) megkezdte migrációját a Cardanoba . A platform fejlődésének felgyorsítását célzó kezdeményezés 2. szakaszának részeként a közösség megszavazta az AGI tokenek integrálását a Cardano blokkláncba. A migráció részeként 1 milliárd AGI tokent hoznak létre a Cardano blokkláncon. A tokenek fokozatosan, havonta kerülnek kiadásra, csökkenő ütemben. Az első kibocsátás 15 millió AGI-ből áll, míg a kibocsátás mértéke a folyamat során 1,5%-kal csökken. Összességében a kibocsátás 91 évig tart.

A Santo Blockchain Labs és a DNA Brands Inc bejelentette a héten, hogy átvándorol az Ethereum hálózatról a Cardanora . A DNATags egy blockchain alapú hitelesítési megoldást kínál a fogyasztók számára a termék hitelességének ellenőrzésére, miközben jutalmat szereznek a DNARewards-on keresztül.

Az IOHK, a Cardano blokklánc mögött álló vállalat egy hatalmas kormányzati szerződés biztosításának utolsó szakaszában van Afrikában. Az IOHK afrikai projektjeinek szinte mindegyike az Atala PRISM-re, az IOHK Cardano alapú identitás-megoldására épül. O’Connor elárulta, hogy a vállalatnak “ésszerű tervei vannak” arra, hogy a következő néhány évben 100 millió felhasználó csatlakozzon ehhez a platformhoz és hozzáférhessen az ADA pénzügyi rendszeréhez. Ez a lehetőség minden bizonnyal felkeltette a piacot. Növekedett mind az ADA kereskedési volumene, mind az új ADA pénztárcák száma, ami azt jelzi, hogy a piac erőteljesen reagált a Cardano pozitív hírére.

Forrás:
crypto-news-flash
cryptogazette
cryptoslate
cryptobriefing
ambcrypto

Related Articles

Közösségi média

925RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek