fbpx
17.2 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Ez az oka a zuhanásnak!

Mi az oka, hogy minden pirosban villog a tőzsdéken?

Joe Biden, amerikai elnök a gazdag emberek tőkenyereség-adójának majdnem kétszeresére, 39,6% -ra történő növelését javasolja, hogy segítsen kifizetni egy sor olyan társadalmi kiadást, amely a régóta fennálló egyenlőtlenséget kezeli – állítják a javaslatban jártas emberek.

Azok számára, akik egymillió dollárt vagy annál többet keresnek, az új felső kulcs, a befektetési jövedelem meglévő pótadójával párosulva azt jelenti, hogy a gazdag befektetők szövetségi adómértéke akár 43,4% is lehet. Az új marginális 39,6% -os ráta növekedés lenne a jelenlegi 20% -os alapkamathoz képest – mondták az anonimitást kérők, mert a terv még nem nyilvános. Tehát összesen 43,4%-ot tehet ki a befektetésekre fizetendő adó mértéke.

Az Obamacare-t finanszírozó befektetési jövedelemre 3,8% -os adót tartanának érvényben, ami a pénzügyi eszközök hozamának adómértékét magasabbra emelné, mint az egyes bérjövedelmekét.

A javaslat megfordíthatja az adótörvény régóta érvényes rendelkezését, miszerint a beruházások megtérülése alacsonyabb, mint a munkaerő. Biden a gazdag emberek tőkenyereségének és jövedelemadójának kiegyenlítéséről kampányolt, mondván, igazságtalan, hogy sokan alacsonyabb adót fizetnek, mint a középosztálybeli dolgozók.

A Fehér Ház sajtótitkára, Jen Psaki, akit a tőkenyereség-tervről kérdeztek a csütörtöki sajtótájékoztatón, azt mondta: “még véglegesítjük, a terveket” Biden várhatóan a jövő héten fogja közzétenni a javaslatot a szociális kiadások finanszírozására szánt adóemelés részeként a készülő „Amerikai családok tervében”.

Majd ha mindenki befejezte az ámokfutást, és lenyugodott, akkor majd a piac is elkezd korrigálni. Addig egyetlen dolgot tehetünk, türelemmel várunk, HODL és új vásárlásokat indíthatunk, nagyon jó beszálló áron. DON’T PANIC.

A Ez az oka a zuhanásnak! bejegyzés először Kriptomania – kripto hírek-én jelent meg.

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Közösségi média

920RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek