fbpx
17.8 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

ELON SHOW – DOGE “KO”

Sokan várták, hogy Elon Musk a show alatt a DOGEcoint fogja isteníteni, ezzel pumpálva az árfolyamot, de ami helyette pumpált, azok a klónjai voltak. A Dogecoin valójában 20%-ot zuhant a show után.

Ha abban reménykedtél, hogy Elon Musk szereplése a Saturday Night Live-ban majd az egekbe repíti a Dogecoinos jövedelmed, hogy ma ajándékot vehess anyukádnak, sajnálattal közöljük, hogy nincs szerencséd.

A dogecoin 25%-ot esett a nap folyamán, és ennek nagy része a Saturday Night Live című vígjátéknak köszönhető. Sokan azzal érveltek, hogy Elon Musk emberek millióinak fogja bemutatni a coint, és ezzel fellendíti az érdeklődést a token iránt. Mégsem teljesültek a várakozások, és ahelyett, hogy azt tette volna, amit a Dogecoin hívők akartak, Elon Musk egyszerűen csak, nos, viccelődött a vígjátékshow-ban.

Az egész egy különleges anyák napi szkeccsel kezdődött, ahol a színészek néhány másodperces szép üzenetet osztottak meg édesanyjukkal. Aztán Elon monológja közben az anyukája megragadta az alkalmat, hogy külön kérje, hogy ezen a napon ne adjon neki Dogecoin-t.

Édesanyja csalódására Elon azt mondta, hogy megteszi. És így kezdődött a vérfürdő.

A második kör néhány perccel később következett, amikor Elon részt vett a híres “Weekend Update” szkeccsben – amely egy hírműsort szimulál. Ebben a műsorvezetők azt kérdezték, hogy mi az a Dogecoin, és Elon válaszai nem bizonyultak kielégítőnek. Bár azt mondta, hogy a kriptovaluták jelenthetik a “pénz jövőjét”, és hogy “átvehetik az uralmat a világ felett”, végül mindenki egyetértett abban, hogy a Dogecoin nem más, mint “egy hazárdjáték”.

Nem volt harmadik forduló. A Dogecoin KO-t kapott.

Az egész egyórás műsor alatt a Dogecoin zuhant, és egész történelmének legnagyobb piros gyertyáját regisztrálta. A 0,7 dolláros csúcsról 0,42 dolláros mélypontra zuhant. Az órás gyertya végül 0,54 dolláron zárt.

A ELON SHOW – DOGE “KO” bejegyzés először Kriptomania – kripto hírek-én jelent meg.

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Közösségi média

920RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek