fbpx
17.8 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Elemzők szerint Cardano (ADA) készen áll 5-10$ elérésére még a bikaciklus vége előtt.

Benjamin Cown, kripto elemző és kereskedő mondta, hogy Cardano (ADA), amely piaci kapitalizáció szerint az 5. legnagyobb kriptopénz, a jelenlegi bikaciklus vége előtt 5-10 dollárra emelkedhet.

Cowen ezt az Altcoin Daily műsorvezetőinek, Aaronnak és Austin Arnoldnak adott interjúban osztotta meg. Az elemző szerint elengedhetetlen tudni, hogy egy altcoin jobban teljesít-e a bikapiacon a Bitcoin (BTC), ha USD értékét vesszük figyelembe. Ebben a tekintetben biztos abban, hogy Cardano (ADA) ebben a bikaciklusban eddig felülmúlta a digitális zászlóshajóját.

Benjamin Cowen megjegyezte :

„Ha egy altcoin nem képes felülmúlni a Bitcoin értékét, akkor nincs értelme tartani. Az ADA felülmúlhatja … Az ADA jobban teljesít a Bitcoinnál a bikapiacon …

„Visszatérve az ADA-hoz, úgy látom, hogy ez még mindig hosszútávú befektetés. Az ADA 1,37 dollárért történő vásárlása sokkal kockázatosabb, mint a 0,02 dolláros vásárlás. Szerintem az 1.37 semmiképpen sem a piaci ciklus csúcsa. A piaci ciklus teteje nem így néz ki.

Úgy gondolom, hogy sokkal magasabbra fog menni, mint ahol jelenleg van. Ha mondanom kéne egy számot, akkor azt mondanám, hogy valahol 5–10 dollár között lesz … Ha tévedek, mert meghaladja a 10 dollárt, akkor nem bánom, ha tévedek.

Annak ellenére, hogy a kriptokereskedő optimista, hogy a Cardano (ADA) folyamatosan emelkedni fog az USD-vel szemben, figyelmeztet arra, hogy meredek korrekciók lehetnek az emelkedése során:

– Azt is elmondhatom neked, hogy ez egy őrült út lesz.

“Valószínűleg lesz néhány fő korrekció az út során, és ahogyan ezt szemléljük, megjegyezzük, hogy az Ethereumnak volt néhány meglehetősen nagy korrekciója is az elmúlt ciklusban … Azt hiszem, ez meghaladhatja ezeket a szinteket, de ez természetesen nem lesz könnyű menet. ”

Related Articles

Közösségi média

920RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek