fbpx
17.2 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Doge a világ legdrágább poénja!

A Cardano alapítója, Charles Hoskinson legfrissebb videójában közzétette megvetését a Dogecoin sztratoszférikus emelkedésével kapcsolatban.

Mindenkit arra figyelmeztet, hogy ne vásároljon Doget! Aki pénzt keresett vele remek, de itt az ideje, hogy kilépjen. Jön a kérdés, miért is? A Doge régóta létezik, amolyan iparágon belüli vicc volt mindig is, sosem vették komolyan egészen mostanáig. Tudni illik a Doge-nak nincs eredeti technológiája, elkötelezett fejlesztő csapata, biztonságos háttere, egyszerűen nem fenntartható, összefog omlani.

Elon Musk, és néhány bálna erőfeszítései miatt a Doge sztratoszférába került. A dogecoin csaknem megháromszorozódott az elmúlt 24 órában, és mára az ötödik legnagyobb a piacon.

Hoskinson arra figyelmezteti az kripto piac tagjait, hogy álljanak szembe az ilyen típusú manipulációval. Ha folytatják ezeket a dolgokat, akkor egy olyan pontig fogják szabályozni, ahol már nincs szabadság, és nem leszünk jobbak a bankoknál.

Sajnálattal zárta videóját azokra nézve, akik pénzt fognak veszíteni, és azokra, akik örülnek az eseménynek, annak ellenére hogy jól tudják mi fog történni.

A Cardano Foundation továbbra is fejleszti a 3. generációs kriptovalutát, és maradnak a rendetlenség tisztításában.

Related Articles

Közösségi média

925RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek