fbpx
17.8 C
Budapest
2021. szeptember 6 (hétfő)
spot_img
spot_imgspot_img

Delegátor híradó – 288. epoch

Kedves Delegátorok!

Hosszú kihagyás után hoztunk Nektek néhány rövid, de fontos hírt!

Az egyik legfontosabb hírünk, hogy a szeptember 12-én esedékes Alonzo forkra felkészült a GULAS pool! Így a blokkgyártó és relay szerverek a mai naptól az előírt 1.29.0-ás verziójú cardano-node alkalmazást futattják, így biztosítva a zökkenőmentes átállást.

A másik hír pedig az IOHK-val kapcsolatos. Mint az láthatjátok a bálna még mindig nálunk van, pedig már hetekkel ezelőtt el kellett volna mennie. Ennek okát nem ismerjük, csak gyanítjuk, hogy köze van a közelgő Alonzo forkhoz. Viszont ma kaptuk kézhez az újabb pályázat részleteit és a jelentkezési lapot amit természetesen azonnal kitöltöttük és visszaküldtünk. Szerencsére volt mit “beleírjunk”, hiszen az elmúlt időben nem tétlenkedtünk, tettünk ezt-azt a közösségéért (többek között a Yoroi fordítás és a jutalom kalkulátor weboldal létrehozása) amit szeretnek az IOHK-nál is 🙂 Hamarosan kiderül, mennyire voltak elégedettek velünk.

Köszönjük a figyelmet és, hogy még mindig velünk vagytok. Mint tudjátok már csak napok kérdése és új korszakba lépünk a Cardanoval! Tartsatok velünk továbbra is!

Related Articles

Közösségi média

920RajongókTetszik
404KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek