2.1 C
Budapest
2021. november 30 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Delegátor híradó – 276. epoch

Sziasztok Delegátorok!

Véget ért a nyaralás és újra jelentkezünk a híradóval!

Első fontosabb hírünk, hogy a múlt héten átléptük a félidőt, az IOG bálnája még nagyjából másfél hónapot marad nálunk és támogatja a pool működését. Természetesen utána se állunk le, folyamatosan keressük az új/régi delegátorokat, hogy csatlakozzanak hozzánk. Próbálunk minél többet tenni a magyar közösségért, mindenféle projekten dolgozunk a háttérben ezzel is vonzóvá tenni a GULAS-t. Illetve egyre több külsős partnerrel is kapcsolatba léptünk. Meglátjuk mit hoz a jövő, mi pozitívan állunk elébe. Ki tudja? Lehet újra nyerünk a pályázaton, vagy esetleg a Cardano Foundation bálnája látogat meg minket legközelebb?

A második legfontosabb dolog amiről tudnotok kell, hogy a pool pledge a napokban módosításra került. Ennek háttérben egy személyes, váratlan esemény áll de a pool működést nem befolyásolja a változatás.

Ebben az epochban 5 blokkot gyártottunk, a következőben pedig 4 lesz. Lesz még itt hullámvasút 🙂

Végére egy kis apróság: az adapools.org ranglétráján a 397. helyre másztunk fel. Igazából nagy jelentősége nincs, hiszen “sajnos” pl. a Yoroi csak a toplistásokat sorolj előre, így onnan nem igazán várható random delegálás.

Köszönjük, hogy nálunk delegáltok és köszönjük a türelmeteket, hamarosan újra találkozunk.

Related Articles

Közösségi média

1,062RajongókTetszik
417KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek