2.1 C
Budapest
2021. november 30 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Delegátor híradó – 270. epoch

Sziasztok Delegátorok!

Mint azt tudjátok, a pool indulása óta ebben az epochban gyártottuk a legtöbb blokkot. Ez számszerűsítve 6 darab blokkot jelent. Szép teljesítmény! A szerverek (és az operátorok 🙂 szerencsére állták a sarat és nem történt semmi fennakadás. Ugye te is is szeretnétek még több hasonló epoch-ot? Ha a Cardano is úgy akarja, akkor látunk majd. Viszont a következő epocban “csak” 3 blokkra számíthatunk, persze ennek is nagyon örülünk.

Ha már a számoknál tartunk, az elmúlt 5 epoch alatt közel 40%-al megnőtt a delegátoraink száma. Wow. Ekkora növekedésre nem igazán számítottunk! Nagyon köszönjük nektek! Reméltük, hogy mindaz amit kínálunk nektek (adacoin.hu hírportál, Facebook/Telegram csoport, a nyereményjátékok és persze a pool teljesítménye) vonzóvá teszi a GULAS-t, de mértékét alábecsültük. Mondtam már, hogy szuperek vagytok? 🙂

Emlékeztek, korábban említettünk, hogy együtt dolgozunk az Emurgoval (is) egy kis projekten, amivel majd Ti, magyar delegátorok fogtok jól járni igazán. Ez a kis projekt a héten egy újabb mérföldkőhöz jutott. Most várunk az Emurgo-ra egy kicsit, hogy elvégezzék az saját tennivalójukat is a projektben. Bízunk benne, hogy pár héten belül bejelenthetjük a nagy hírt. Többet egyelőre nem szeretnék írni róla, a kíváncsiak már úgyis összerakták a képet az eddig elejtett információ morzsák és internetes kutakodásoknak köszönhetően.

Köszönjük, hogy nálunk delegáltok! Gyertek a Telegram-ra, kövessetek Twitter-en és csatlakozzatok a Facebook csoporthoz ha még nem tettétek volna! Sziasztok!

Related Articles

Közösségi média

1,062RajongókTetszik
417KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek