fbpx
17.8 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Delegátor híradó – 266. epoch

Sziasztok delegátorok!

Azt hiszen nem túlzok, ha azt mondom talán ez volt eddig a legizgalmasabb epoch a pool történetében!

Kezdjük a legfontosabb hírrel. 2021. május 19-én, 18 óra 24 perckor megérkezett a várva várt IOG bálna és hozott magával pontosan 3.242.200,43 ADÁ-t. Ezzel a GULAS pool stake-je 3.6 millióra ugrott és Magyarország legmagasabb stake-kel rendelkező pool-ja lettünk 😀 Öveket bekötni, indul a blokk gyártás!

Talán ennek tudható be, de elkezdtek szállingózni az új delegátorok is. Reméljük ez a trend a delegációs program végéig kitart majd, és páran itt “ragadnak” nálunk. Akik esetleg nem követik napi szinten a pool-al kapcsolatos változtatásokat (vannak erre Telegram botok), azoknak itt jelezzük, hogy az átmenetileg csökkentett pledge-t is megemeltük 40k ADA-ra.

Egyébként a jelenlegi állás szerint már csak 2 blokkra vagyunk egy újabb mérföldkőtől (10. blokk!) bár ebben az epochban a csökkentett stake miatt újfent nem sikerült blokkhoz jutni, ez a következő 18 epochban remélhetőleg nem lesz probléma. Illetve, ha jól emlékszem még ma este érkezik egy kósza jutalom egy nagyon mázlista blokk után 🙂

Éppen a problámák elkerülése végett az utóbbi napokban fejlesztéseket hajtottunk végre a szervereken. Többek között memóriát bővítettünk és még gyorsabb SSD-re raktuk a pool üzemeltetéshez szükséges alkalmazásokat és a backup rendszerünket is megreformáltuk. A cardano-node (a rendszer szíve-lelke) program is frissült a napokban a 1.27.0 verziószámra. Ez azért fontos, mert a kötelező biztonsági frissitések mellett újabb optimalizálások jelentek meg benne, további a hamarosan érkező Alonzo hard-forkhoz is tartalmaz már elemeket!

Mára ennyivel készültem nektek, remélem ti is izgatottan várjátok a következő epoch-okat. Végezetül pedig remélem mindenki bevásárolt az akció során, amikor újra 1 dollár volt az ADA 🙂

Related Articles

Közösségi média

920RajongókTetszik
404KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek