fbpx
17.2 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Delegátor híradó – 261. epoch

Kedves Delegátorok!

Izgalmas epochunk volt, legalábbis a pool szempontjából. A múlt heti bejelentésünk hatására sajnos elvándololtak a nagy “befektetőink”, így a pool stake jelentősen visszaesett. Ennek ellenére hálásak vagyunk nekik, hiszen nélkülük nem – vagy nehezen – indult volna be a blokk gyártás. Természetesen számítottunk delegátor migrációra, csak a mértékét becsültük alá.

Csalódottak vagyunk, többek között azért, mert a Cardano hálózat továbbra is tele van olyan pool-al akik konkrétan semmit nem “csinálnak”, csak pusztán léteznek, 2.5-5-7% fee-vel és mégis tömve vannak delegátorokkal és persze emellett 5-10-20-50 milliónyi stakkel rendelkeznek. Semmit nem adnak a delegátoroknak, nincs se oktatás, se hírforrás, sok poolnak csak egy weboldala van, amin csak statisztika látható vagy éppen az sem. Lehet ez a titok? Nem kell csinálni semmit és jönnek a delegátorok? 🙂 Kívülről valószínűleg nem látszik, de az Adacoin.hu csapata az utóbbi 5 hónapot kemény munkával töltötte, hogy biztosíta a magyar Cardano közösségnek a fent felsoroltakat.

Mindezek után azt hiszem nem kell írnom, de a blokk gyártás egy ideig szünetel, amíg újra el nem érünk egy magasabb stake szintet. Pozitívan nézünk a jövőbe, hiszen se a Cardano Alapítvány, se az IOHK pályázat eredményét nem tudjuk, ez a következő hetekben derül ki.

Abban mindenki egyetért csapatban, hogy rengeteg meglepetést tartogat a Cardano még a számunkra. Ahogy egyre többen csatlakoznak az ökoszisztémhoz, úgy fognak az új delegátorok a meglévő (és új) pool-okba csatlakozni. Természetesen a GULAS továbbra is üzemel, és tárt karokkal fogad mindenkit. A hűséges delegátorainknak pedig nem tudjuk eléggé megköszönni az eddigit támogatást.

Végezetül ne felejtsétek, hogy május 1-én sorsolásra kerül az 500 ADA!

Related Articles

Közösségi média

920RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek