fbpx
17.2 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Delegátor híradó – 260. epoch

Sziasztok Delegátorok!

A megszokottól eltérően a mai híradó rövidebb lesz, “cserébe” korábban olvashatjátok.

Rögtön a legfontosabban kezdeném: a ROA 7% -ra nőtt! Mindez nem sikerült volna nélkületek, köszönjük!

Mondani se kell, hiszen tudjátok: most kell delegálni ezerrel 🙂 Ahogy láttuk a statisztikában, szép számmal jöttek új delegátorok (a pool méretéhez képest), most jelenleg 98 delegátorunk van. Figyelem! 100-nál Ledger Nano X sorsolás!

Ebben az epochban a stake közel 30 ezer ADÁval nőtt, valószínűleg a megzuhant árfolyamnak köszönhetően. Ma éjszaka lejár a pool promóciós ideje, így a 261. epochtól kezdődően – a többi pool-hoz hasonlóan – visszaállítjuk a pool üzemeltetési költséget 2%-ra.

Természetesen ma is hoztam egy érdekességet nektek. Néhányan észrevehettétek, hogy a 259-260 epoch váltáskor a jutalmak elég későn kerültek kiosztásra. Ennek az az oka, hogy a Cardano hálózatot üzemeltető szervereken futó alkalmazás 1.26.1 verziójában előjött egy hiba, aminek egyik mellékhatása a hálózat lelassulása volt. Ahogy az várható volt, az IOG másnap már nekiállt a hiba javításának, és a napokban a pool-ok nagy részén már az új 1.26.2 verzió fut, benne a hibajavítással. Gondolom kitaláltátok már, hogy nálunk is frissítve lettek az alkalmazások, és várjuk a zökkenőmentes epoch váltás 23:45-kor.

Végül pedig a jó hír, vasárnap blokkolt a pool amiért 2 epoch múlva jön érte a jutalom. Ti is várjátok, ugye? Sajnos a következő epochban nem lesz blokk, ezuttal nem volt szerencsénk.

Mára ennyire futotta, köszönöm a figyelmet!

Related Articles

Közösségi média

920RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek