fbpx
17.2 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Delegátor híradó – 259. epoch

Kedves Aligátorok Delegátorok,

Újra eltelt 5, izgalmakkal teli nap! Mindenki örömére hamarosan érkezik a megérdemelt jutalom a kettővel ezelőtti epoch alatt gyártott blokkok után. A következő, 260. epochban újabb blokk várható, reméljük a szerverek nem okoznak csalódást, és szépen legyártják nekünk.

Ebben az epochban érdekes stake mozgás volt látható a pool-ban. Hol csökkent, hol nőtt… mindez szerencsére növekvő delegátor szám mellett. Ami egyet jelent: az emberek elkezdtek kereskedni az ADA-val. Nem csoda, hiszen újabb ATH-nak voltunk számtanúi az 259. epoch során.

Szemfüles delegátoraink észrevették (na jó, Facebook-on és Telegram-on is bejelentettük), hogy a pool pledge-jét 55.000-ről 65.000 ADA-ra (1.5 BTC!) növeltük. Ezzel továbbra is a legmagasabb pledge-vel rendelkező Cardano stake pool vagyunk az országban 🙂

Jelen bejegyzés megjelenéskor (adapools.org szerint) 88 delegátor és 930e ADA (22 BTC) stake van a poolban. Jó látni ezeket a számokat 2 hónappal az indulás után.

Mindezek után nem “csoda”, hogy az adapools.org oldalon a 683. helyezésre ugrottunk. Érdekességkent megjegyzem, hogy a mai napon pontosan 2514 pool érhető el a Cardano hálózaton.

Ha már az adapools.org szóba került, a GULAS pool kapott egy kis szivecskét, ezzel jelezve, hogy támogattuk/támogatjuk a munkájukat egy kis anyagiakkal (természetesen a pool működéséért kapott operatárori jutalomból). Megérdemlik, hiszen nagyban segítik az operátorok mindennapjait és a delegátoroknak is nagy segítség, hiszen átfogó statisztikát adnak a pool-okról. Nem utolsó sorban a Yoroi tárcában is innen érkezik a pool lista.

Végül azzal zárom a mai híradót, hogy ma késő éjjel lezárul az IOG támogatói pályázatra való jelentkezés, és elkezdik feldolgozni a beérkezett űrlapokat. Bízunk benne, hogy május elején, amikor kihirdetésre kerülnek a nyertesek, a GULAS pool nevét is ott találjuk a listában.

Mint mindig, köszönjük, hogy nálunk delegáltok!

Related Articles

Közösségi média

925RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek