fbpx
17.2 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Daedalus pénztárca megkapta az eddigi legjelentősebb frissítést

A Deadalus, az IOHK által kifejlesztett Cardano pénztárca, meg kapta az eddigi legnagyobb frissítését. Így a Daedalus egy lépéssel közelebb hozza a Cardanot a teljesen decentralizált irányításhoz.

Mit jelent ez?

A Daedalus pénztárca 3.3.0 verziója támogatja a közelgő Cardano protokollfrissítést, amely natív token támogatást nyújt a blokklánc számára. Számos új funkciót vezetnek be, ezek közül kiemelnénk a szavazási regisztráció lehetőségét a Project Catalyst Fund3-ra.

A február 17-én bejelentett frissítés felkészítette Daedalust Maryre, a közelgő HFC eseményre, amely natív token támogatást hoz a Cardanonak.

Milyen egyéb frissítést tartalmaz a 3.3.0 verzió?

Konfigurálható SMASH szerverek, a metaadat-tranzakciók, a díjfeldolgozás, az ADA-betétek, valamint a másodlagos PIN-kóddal konfigurált Ledger-eszközök támogatása. A Daedalus mostantól megjelenítheti a felhasználók pénztárca-egyenlegeinek konvertált értékét támogatott fiat vagy kriptovalutában. Az átváltási arányokat a CoinGecko biztosítja, de az IOHK megjegyezte, hogy a számított átváltásokat, csak referenciaként kell használni. A felhasználók pénztárcákat is importálhatnak a „secret.key” fájlokból. (amelyek a Daedalus régi verzióinak könyvtáraiban találhatóak)

A 3.3.0 verzióban a legnagyobb és legjelentősebb funkció azonban a már említett Project Catalyst Fund3 szavazási regisztrációjának hozzáadása.

Mit tesz lehetővé a program?

A program lehetővé teszi az ADA-tulajdonosok számára, hogy szavazzanak a Cardano növekedése érdekében javasolt kampányokról. Illetve jutalmat is kapjanak az irányítási folyamatban való részvételükért. A felhasználóknak lehetősége nyílik, hogy közvetlenül a pénztárcában regisztrálhassanak, és szavazhassanak az Fund3 javaslataira. A Project Catalyst szavazás egy másik jelentős Daedalus-frissítést is használ, amely támogatást nyújt a tranzakciós metaadatokhoz.

A 3.3.0 verzió ezen kívül lehetővé teszi, hogy a Daedaluson megjelenített Cardano tranzakciók további metaadat-információkat tartalmazzanak, eltekintve attól, hogy a közeljövőben tartalmazzák az ADA-t, és más Cardano natív eszközöket.

https://cryptoslate.com/cardanos-daedalus-wallet-receives-its-most-significant-update-yet/

Related Articles

Közösségi média

925RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek