fbpx
17.2 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Charles Hoskinson inspiráló bejelentkezése Valentin-Napon!

„Ez a rendszer végre épít valamit, ami valóban megérdemli a létét.”

Charles még Valentin-napon is úgy gondolta, hogy közösségének készít egy videó bejelentkezést. A videóban részletesebben beszámolt, hogy kik ők valójában, és hogy mire számíthatunk a közel jövőben.

Természetesen a hír érték nem az új Valentin-napi kardigánján, hanem a közel 20 perces monológban van. Kifejtette, hogy a Cardanonak nem az ár, hanem az emberi közösség értéke számít. Ők a dolgokat azért csinálják, hogy építkezzenek, nem azért hogy a piacot befolyásolják. Azért vannak, hogy a világot megváltoztassák, és jobbá tegyék, hogy kutatásaikkal értéket teremtsenek.

Charles izgatottan mesélte, hogy már 3 éve kereskednek nemzetállamokkal, nagy cégekkel, és most kezdenek látni jelentős előrelépést a víziójukban. Elmondta, hogy akadtak, és akadnak nehézségek bizonyos részek megvalósításában. Viszont amikor az ember végig megy ezeken a részeken, és szembesül a több 10 millió felhasználóval, akkor tudja igazán értékelni, és ünnepelni, amit elért.

„Ez az érvényesülése annak, amit 6 éve kitaláltunk a rendszer üzemeltetésére. Hogy kik vagyunk, és hogy keményen dolgozunk ezért.”

Mi hangzott el a DeFivel kapcsolatban?

„Én nevetek, amikor az emberek azt kérdezik, hogy éred utol a hálózati hatásokat. 80.000 fejlesztőt összehasonlítani 226. millió fejlesztővel. Ez nem egy piaci verseny.”

Elmondta, hogy ami igazán számít, hogy te ki vagy, hogy hová tartasz, és hogyan teljesítesz. Hogy az adott applikációt ki fogja 5, 10, vagy 50 év múlva használni, és ami a legfontosabb, hogy az emberek életére milyen változásokat hoz, hogyan hat.

Az árak mennek fel, és mennek le, ez a körforgás, ami történik. Nem tudja, mitől megy fel, vagy le, nem hiszi, hogy akárki is tudná. De amit tudnak, hogy ez ő technológiájuk működik. Ez a rendszer végre épít valamit, ami valóban megérdemli a létét. Ez nem ígéret, hanem lehetőég.

Azt is kihangsúlyozta, hogy látja a technológiájuk által, ahogy az emberek inspirálják egymást, összefognak, és reményt ad számukra. Elmondta, hogy ők attól különbek, hogy itt nem egy cég áll, vagy több cég, vagy a Szilícium völgy, vagy Amerika vezérei állnak és mondják, hogy vége. Ezek az emberek azért kelnek fel minden nap, hogy jobbá tegyék a világot.

„Mi az emberekért építjük, és ezért működik”

Mellette rengeteg új hírrel érkeznek, új piac nyílik, tokenek jönnek. Egyre jobban fog növekedni, és elindulnak a tsunami hírek, eredmények. A következő hónapban a teljes hálózatuk átfordul SPO-ra. A Cardano megépítette a legjobb Proof of Stake protokollt, és ez még csak egy, és még több dolog jön hamarosan.

Tarts velünk, és kövesd a legújabb infókat a Cardanoról. 😉

Related Articles

Közösségi média

925RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek