fbpx
17.8 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Cardano, mint befektetés

Miért jó befektetés a Cardano (ADA) kriptovaluta? Sokan teszik fel nekem ezt a kérdést. Miért éri meg? Miért jó ez nekem?

Rengeteg kriptovaluta van jelenleg a piacon és nagyon könnyen elveszhetünk benne, tapasztalatlanságunk és a hamis információk könnyedén veszteségbe vihetnek. Ezért bizonyosodjunk meg arról, hogy az információk hiteles forrásból származnak. Láthatunk facebook posztokat “twitter képek: Elon Musk ezt meg ezt posztolta” ezek nem valós információk. Tartsd biztonságban a befektetésed és ne dőlj be semminek.

Kezdőknek azt javaslom, hogy mindig csak annyit fektessen be amennyit nem sajnál elveszíteni.

Én személy szerint a hosszútávú befektetésben hiszek ezért “HODLER” vagyok. Számomra ez annyit jelent, hogy veszek és tartom, “nem foglalkozom vele, elásom a kertben”. Így választottam ki a Cardano (ADA) kriptovalutát is.

Mit tudunk róla?

Ethereum egykori alapító tagja Charles Hoskinson találta ki, tudományos alapokon fekszik, lesz okos szerződés, skálázhatóság, gyors, olcsó tranzakciós díjak és még sorolhatnám. Ezek fényében bátran kijelenthetjük, az ADA mögött valós érték van.

https://why.cardano.org/en/introduction/motivation/

Ami még csábító volt az az emelkedés. Alul látható grafikon eléggé érdekes lehet mindenki számára. Zöld vonal a CARDANO USD, a sárga CARDANO BTC.

Jól látható hogy erősebben emelkedik az értéke a BTCvel szemben. Konkrétan jobban emelkedik mint a bitcoin.


Még egy indok amiért nekem megérte.

Tudom stakelni úgy, hogy biztonságban van a kriptom és a befektetésem. Itt arra gondolok, hogy az adáim egy hardver tárcában vannak amihez csak én férek hozzá, plusz ha stakelem egy poolba akkor ugyanúgy a tárcámban marad, ergo bármi történik a poolal én nem vesztem el a befektetésem.

Milyen poolt választottam?

Magyar létemre a magyar közösséget akarom erősíteni ezért a GULAS STAKE POOL-t választottam, sok más pool is létezik, de mindenhol ugyanannyi hozamot tudok szerezni, ez le is írta a Cardano. https://cardano.org/calculator/?calculator=delegator

Bármennyire is kecsegtető más pool ajánlata, hogy nála a ROA 17% a vége úgy is csak 5% lesz. Természetesen volt lehetőségem a Binance staket is választani, de nem tetszett, hogy fixen le kellett kötnöm + olvastam sok olyan emberről akiknek zárolták a Binance fiókját. Így te is légy független.

Lukas Rafaj írta meg jól. ő a PSYA pool operátora.

GULAS STAKE POOL jelenleg stabil háttérrel rendelkező pool akik mögött érték is van. Mi ez az érték? Maga a tartalom. Híreket, oktató anyagot és támogatást kapok. + nyeremények is vannak, például: Ledger, ADA, tokenek. GULAS jelentkezett egy pályázaton ahol bizonyította értékét és meg is nyerte. IOG 3.2M ADÁval támogatta őket, ezzel elismerve, hogy jó munkát végeznek.

Hogyan delegáltam?

Yoroi walletet használom a Cardano tárolására és itt van lehetőségem a delegációs menüpontban kikeresni a GULAS-t és delegálni. Van egy nagyon jó írás erről: https://adacoin.hu/cardano

Igazából minden kezdő könnyedén elsajátíthatja a tudást :), ha valami nem megy akkor közösség nagyon segítőkész, elérheted őket Telegramon vagy Facebookon.

Sok sikert kívánok mindenkinek.

Related Articles

Közösségi média

920RajongókTetszik
404KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek