fbpx
17.8 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

BREAKING : A Goldman Sachs megalakítja saját kriptovaluta-kereskedési csapatát

A CNBC által megszerzett belső feljegyzés szerint a Goldman Sachs amerikai bankóriás arról tájékoztatta a dolgozókat, hogy elindítja saját kriptovaluta-kereskedési csapatát.

A feljegyzés – amelyet Rajesh Venkataramani, a Goldman partnere írt – azt állítja, hogy a csapat a Goldman globális devizák és feltörekvő piacok (GCEM) üzletágának része lesz:

Örömmel jelentem be a cég kriptopénz kereskedési csapatának megalakulását, amely az ügyfeleink kriptopénzkockázatának kezelését végző központunk lesz.

A kriptokereskedési csapat a globális devizák és feltörekvő piacok (GCEM) részeként, nekem jelentve, a cég Mathew McDermott által vezetett digitális eszközökkel kapcsolatos keretein belül fog működni.

A cég csütörtökön indította el felületét, hogy hozzáférést biztosítson kereskedőinek a kriptopiaci adatokhoz és hírekhez.

Venkataramani szerint az újonnan alakult csapat már kereskedett Bitcoin-alapú, nem leszállítható határidős szerződésekkel és a CME Group Bitcoin-futures-al.

A Goldman a feljegyzés szerint tovább tervezi bővíteni jelenlétét a kriptopiacon:

A jövőre nézve folytatjuk piaci jelenlétünk bővítését, felveszünk új likviditásszolgáltatókat, hogy segítsenek a kínálatunk bővítésében.

A bank márciusban újraindította az eredetileg félretett kriptokereskedési részlegét, jelezve, hogy a kripto letétbe helyezés és egy tőzsdén kereskedett alap felkutatásával nagyobb mértékben szállna be a Bitcoinba.

A múlt hónapban a Goldman Sachs vezérigazgatója, David Solomon azt mondta, hogy nagy fejlődésre számít a kriptopiacon, ha bevezetnek pár szabályozást.

A BREAKING : A Goldman Sachs megalakítja saját kriptovaluta-kereskedési csapatát bejegyzés először Kriptomania – kripto hírek-én jelent meg.

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Közösségi média

920RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek