fbpx
17.2 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Bitwin24 Heti hírek

🏆 MÚLT HETI HÚZÁS 🏆

Képzeljétek, a múlt heti húzáson tudtommal először volt egy 2-es találatat a magyar közösségen belül! 😉🍀 Nyereménye kb. 16.000 forint értékű BWI coin volt (a mostani árfolyamon). Zárójelben megjegyezném, hogy ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a BWI ár növekedésével a nyereménye is nőni fog, amennyiben a nyertes az így megnyert BWI-t el nem játssza vagy át nem váltja. 😃

Nagyszerű hír ez! Csak így tovább! A cél a JACKPOT, ami most 1 MILLIÁRD 270 MILLIÓ forint!!! A Jackpotot nyereményét egyébként vagy euróban, vagy bitcoinban kapja meg a nyertes, a választása szerint. Ebből az összegből szerintem mindenki szabadon meg tudja valósítani a legmerészebb álmát is, akár többször is! 😃

💻ÚJ FEJLESZTÉS💻

A BITWIN24 a közösség visszajelzéseit figyelembe vette és a rendszeren egy kisebb fejlesztés történt, mégpedig a sorsolás átláthatóságával kapcsolatban. Mostantól a nyertes szám mindig az első “hash” lesz, pontosan 16:00 óra után, direkt a Bitcoin blokkláncon. 

A “hash” egy hosszú kódsor, ami megadja a nyerőszámokat a mi lottónk esetében.    

(Idáig egy belső óra generált le egy véletlenszerű szombati időpontot, ami után a rendszer elkezdte nézni a legújabb “hash”-t a bitcoin blokkláncán, ez változott meg, mostantól az időpont fix.)

Ennek a módosításnak én személy szerint is nagyon örülök!  

Tipp

Ezen – a Bitwin24-től 100%-ban független – oldalon Ti is BÁRMIKOR meg tudjátok majd nézni, hogy a leadott tippetek nyert-e vagy sem. Link: https://www.blockchain.com/btc/blocks?page=1

Ehhez keressétek meg szombaton, 16:00 óra után keletkezett ELSŐ blokkot és az ott látható HASH kód adja majd meg a nyerőszámokat. (lásd képen a múlt heti húzás számait)

Ezt a kódot SENKI és SEMMI nem tudja előre megmondani. Ha bárki vagy bármi erre képes lenne, akkor az nem csak a Bitwin24 végét hanem az EGÉSZ “Bitcoin-világ” végét is jelentené! De nyugalom, erre 2009 óta még a kvantum gépek sem voltak képesek. 😉

Ezért (is) különleges a Bitwin24! Szerintem a Bitwin24-nél biztonságosabb lottó nem létezik a világon! És ezt egyre többen ismerik fel. 

A sorsolás kiértékelése a webirodákban továbbra is 19-kor történik. 

🎯 FEJLESZTÉSEK A LANDING OLDALON 🎯

A BITWIN24 főoldalán is folyamatosak a munkálatok. Szépíték, csinosítgatják pl. most már megjelenik egy felugró ablak, ami a látogatókat arra ösztönzi, hogy regisztráljanak a hírlevélre. A következő napokban / hetekben további funkciókkal fog ez az oldal is bővülni. (lásd csatolt kép) 

📊 HELLOCOINS TŐZSDE 📊

Beszéljünk egy kicsit a Bitwin24 saját fejlesztésű tőzsdéjéről a Hellocoins-ról. Kb.2 hete indult el, a kereskedést leteszteltem; vettem BWI coinokat, de adtam is el bitcoin ellenében. Minden rendben működött. További modulokat kapcsolnak be a fejlesztők, ezért a tőzsdén a kereskedés és a be-, kifizetések szerdáig szüneteltetve vannak.  

Jelenleg ez az egyetlen tőzsde, amelyen a BWI-érmékkel lehet kereskedni. 

A regisztrációs linket kérd a meghívódtól! 👥

Máskülönben kérlek használd ezt a linket a regisztrációhoz: 

https://hellocoins.com/register?ref=ETBJ-XYB7-P3P6 🔥

📚 MAGYAR NYELVŰ lépésről-lépésre ÚTMUTATÓ A TŐZSDÉHEZ 📚

Link: https://kriptobarat.net/kriptoprojektek/bitwin24/hellocoins-utmutato 

🏆NYEREMÉNYJÁTÉK A CSOPORTON BELÜL 🏆 NÉHÁNY NAP ÉS INDUL!

A jövő héten (miután a tőzsde újra megnyitjai kapuit) indítjuk a magyar csoporton belül a nyereményjátékokat! Bárki (18 éven felüliek) részt vehet rajta, teljesen ingyenesen! 

Minden héten ki fogunk sorsolni egy vagy több szerencsést is, akiknek nyereményük 2-2 tipp lesz, amikkel esélyesek lesznek a Jackpotra! (Tudjátok, 1 milliárd sok millió forint..)

Egy megadott bejegyzést “kell” like-olni itt a FB csoporton belül! 😉 

1 LIKE = 1 MLLIÁRD forint? Hogy tetszik? 💎😃

De akkor is nagyon boldog leszel, ha az egyik barátod nyer! Hiszen a “winchain-ek” köszönhetően Te is nyerni fogsz, ha játszottál azon a héten! 😉

👥 TELEGRAM CHAT 👥

Elindítottuk a CHAT-et a TELEGRAMON! Link: https://t.me/BitWin24HU 

Miért merült fel ez az ötlet? Mert a Telegramon…

– a legfontosabb újdonságokat szinte rögtön meg lehet osztani a hivatalos csatornákról.

– lehet másokkal is a kapcsolatot tartani, akik szintén rendszeresen használják a Bitwin24-et.

– a chat 24 órában “él”, bármikor lehet kérdezni, ha segítségre lenne szükséged a Bitwin24-el kapcsolatban.

– egy jó alternatív megoldás kínák a Facebook csoport mellett és a Facebook-tól 100%-ban független.

– magas biztonság jellemzi.

A kereskedésről és a tőzsde használatáról a chatben is szoktunk beszélni. 

Ez a Facebook csoport természetesen ugyanebben a formában meg fog maradni.

⚡ VILLÁMHÍREK ⚡

A Bitwin-nél döntöttek arról, hogy a tippek alap árát lejjebb vigyék. Ez a BWI-re direkt nem lesz hatással. Viszont az alacsonyabb árakkal többen fognak játszani. Terv hogy 5,5 euróért 4 tippet kapjunk. Erről az infó hamarosan jön.

A lottó oldalán lehetséges a kártyás befizetés is (az “ipaytotal”-on keresztül). Ehhez menj az egyenleg feltöltéséhez és válaszd az eurós befizetést, majd ott az IPAY-Total lehetőséget. Ehhez is készül majd leírás, amit majd a fenti útmutóban lehet olvasni.

Sok szerencsét! 🍀🚀

💵 HOGYAN TUDSZ ITT PÉNZT KERESNI? 💵

1 lottó – 5 jövedelemforrás

1. Játszol a lottón! 🍀 – “aktív jövedelemforrás”

A lottó az egész koncepció lényege, erre épül minden. Ami a Bitwin24-et egyedülállóvá teszi az egész világon, az a saját blokklánc rendszere, a rendkívül magas biztonság és 4 innováció. A rendszer működéséből adódóan a húzásokat senki és semmi sem tudja manipulálni.

A lottón – pár országot kivéve -, az egész világról lehet játszani. Egy tipp ára fixen 5,5 euró Már a 1-es találat is nyer, a Jackpotot 6+1 találattal lehet elvinni. (Összesen 16 választható “szám” van.) A nyereményt rögtön megkapod a webirodádba. Az első Jackpot több mint 3,5 millió euró!

2. Staking 📊 – passzív jövedelemforrás

A Bitwin24 rendszeréből adódóan, hogy a BWI coint tárolsz a webirodádban, akkor időnként kapni fogsz ajándék coinokat. Ennek gyakoriságát sok tényező befolyásolja. Egyszerűen, minél többet tárolsz, arányaiban annyiszor többször kerülhet rád a sor. Egyébként részben ez is szerencse függvénye. Viszont ingyen van, érdemes élni ezzel a lehetőséggel is. 

3. Masternode 💰passzív jövedelemforrás

A Masternode-ok adatközpontok a Bitwin24 hálózatán, amik a rendszer működéséhez kellenek. Ilyen adatközpontok (“kis lottózók”) megvásárlására is van lehetőség. Ennek üzemeltetését a Bitwin24 100%-ban át is tudja vállalni. 

(!) A Masternode-ból naponta kapod a jutalom BWI coinokat egyenesen az irodádba (vagy a közös számlára), amiket automatikusan le lehet kötni “staking”-re, így azok további érméket tudnak termelni. (Kamatos kamat elv.) 

Elindulás: egy Bitwin-Masternode ára: 3000 BWI érme, amiket a Hellocoins tőzsdén tudsz magadnak megvásárolni. 

Az első szakaszban, míg a forgalomban lévő Coinok száma el nem éri a 14 milliót, az éves ROI 200%. Előreláthatólag 2021 második feléig maradunk az első szakaszban, utána a következőben az ROI 100% / év lesz.

Példa: elindítasz 1 BWI Masternode-ot, akkor fél év után (az első szakaszban) +3000 BWI érméd lesz.

Minél előbb indítasz magadnak egy Masternode-ot vagy veszel részt egy közösben, annál nagyobb megtérüléssel számolhatsz. Az ROI az évek folyamán folyamatosan csökkeni fog.

A szükséges 3000 BWI érmét akár fokozatosan is fel lehet halmozni.

Teljesen automatizált folyamat, 100%-ban passzív jövedelem, ahol duplán is érvényesül a kamatos-kamat elv.

Egy Masternode tulajdonos a mostani BWI áron HAVONTA kb. 1000 euró értékben kap BWI coint.

4. 👍 Affiliate 👍aktív/passzív jövedelemforrás

Ajánlóként azonnali jutalékot kapsz, ha egy általad ajánlott partner tippet vásárol. Három szinten 8%, 4% és 2%-ot kapsz a vételár összegéből. A jutalékokat havonta egyszer, összesítve fizet ki a Bitwin24 – euróban, bitcoinban vagy BWI coinban.

Példa: 10 direkt partnered úgy dönt, hogy a heti húzásra 10-10 tippet adnak le. Ebben az esetben a jutalékod 44 euró lesz azon a héten (10 játékos * 10 tipp * 5,5 tipp ára * 8%). Ez kb. 16.000 forint. 1000 ilyen tippnél HETI kb. 160.000 forint!

Továbbá a Winchain innovációnak köszönhetően a  partnereid által a Te nyerési esélyeid is 

drasztikusan növekedni fognak.

 A “MyBitwin24 – My Winchain” alatt látható a személyes link, amit el lehet küldeni barátoknak, ismerősöknek stb. 

5. 🔗 WINCHAIN 🔗“aktív/passzív jövedelemforrás”

Minden egyes ajánlással egy úgynevezett “nyerőlánc” jön létre. Ugyan direkt jutalékot “csak” az első 3 szintről kapsz, de a nyerési esélyeid 12 szintig növekedhetnek. 

Mit jelent ez? A nyerőlánc 12 mélységig aktív, bármikor amikor valaki ezen a láncon nyer, TE is AUTOMATIKUSAN nyersz, amennyiben Te is játszottál azon a héten!

Példa: a csapatodból, mondjuk a 6. szintről, valaki nyer 3 millió eurót. Ilyenkor a rendszer a nyeremény 10%-át (itt 300 ezer eurót) szétosztja a winchain tagja között 12 szinten. Így Te és a winchain többi tagja is több ezer euróval lehet gazdagabb

Tipp: ahogyan növekszik és erősödik a saját “nyerőláncod” úgy növekszik a Te saját nyerési esélyed is! (Ilyen rendszerrel egyik lottózó sem rendelkezik a világon.)

A WinChain segítségével elképesztő módon tudsz növelni a nyerési esélyeiden! 

Sok sikert és sok sikert a Winchain bővítéséhez!🏆 🔗

+++ +++ +++

A BITWIN24 a világ ELSŐ, 100%-ban blokkláncon futó online lottója.

🍀 Minden infó a BITWIN24-ről MAGYAR nyelven:
https://kriptobarat.net/bitwin24

🏆 ELSŐ LÉPÉSEK:
1) ✅ Bitwin24 bemutató: https://kriptobarat.net/hirek/bitwin-24-lotto-bemutato
2) ✅ Regisztráció: https://login.bitwin24.com/?r=T704n524
3) ✅ Magyar Bitwin24 közösség: https://www.facebook.com/groups/bitwin24hungary/

A Bitwin24 Heti hírek bejegyzés először Kriptobarát Klub-én jelent meg.

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Közösségi média

920RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek