fbpx
17.2 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

Az Etióp projekt hivatalossá válik áprilisban

Többszöri késés és spekuláció után végre áprilisban jöhet a régóta várt „Africa Special”. Charles Hoskinson, a Cardano igazgatója tegnap egy AMA-ban elárulta, a világ legnagyobb blokklánc telepítése Etiópiában hamarosan valósággá válhat.

Február elején John O’Connor az Input Output Global (IOG) vállalatának afrikai műveleti igazgatója bejelentette, hogy egy etiópiai kormányzati szerződés utolsó szakaszában vannak, hogy több millió felhasználót vonzzanak a Cardano blokkláncára. Eredetileg erről még márciusban hivatalos bejelentést kellett volna tenni, azonban az előre nem látható bürokratikus fejlemények lelassították az indulást.

A legnagyobb probléma az volt, hogy a döntést nem egy megfelelő bizottság útján nyújtották be megfelelő módon, de ez a bizottság most március 25-én, csütörtökön végre aláírta a határozatot.

Az IOG most elkezdi vizsgálni az Etióp egyetemeket is, hogy melyiknél fognak laboratóriumot felállítani. Ezenkívül Hoskinson elmondta, hogy nem csak Etiópián van a hangsúly, hanem az egész kontinensen.

https://www.crypto-news-flash.com/cardano-ethiopia-to-be-official-in-april-as-deal-receives-important-signature/

Related Articles

Közösségi média

925RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek