2.7 C
Budapest
2021. november 30 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

A Ponyvaregény 7 eddig soha nem látott jelenete kerül kalapács alá NFT-ként

Quentin Tarantino nem helyettesíthető tokenként (NFT) bocsátja árverése Ponyvaregény című filmklasszikusa hét eddig be nem mutatott jelenetét – számolt be róla a CNN online kiadása.
Az Oscar-díjas Tarantino “titkos NFT-ként” fogja árverésre bocsátani a jeleneteket, amelyek a Secret Networkre épülnek – egy blokkláncra, amely a magántulajdon védelmét garantálja.

A nem helyettesíthető tokenek piacának népszerűsége 2021 elején nőtt meg robbanásszerűen.
Minden NFT-nek van saját blokklánc alapú digitális “pecsétje”, amely az eredetiségét és tulajdonosát igazolja. A nem helyettesíthető tokenként megvásárolható jelenetek mellé a vevők idézeteket is kapnak a Ponyvaregény eredeti, kézírásos forgatókönyvéből, továbbá Tarantino exkluzív kommentárja is jár hozzá. A rendező ebben a filmről és magáról árul el titkokat – ígéri a Secret Network.

Tarantino, aki 1994-ben a legjobb forgatókönyv Oscarját kapta meg a Ponyvaregényért, úgy fogalmazott: nagyon örül, hogy felajánlhatja ezeket az exkluzív jeleneteket a rajongóknak.

A Ponyvaregény nem az első film, amely NFT-ként lép piacra: a VeVePartners és az MGM filmstúdió szeptemberben közölte, hogy az októberben bemutatott Nincs idő meghalni című James Bond-filmmel száll be a kereskedésbe.

Március közepén csaknem 70 millió dollárért kelt el egy digitális műalkotás a Christie’s árverésén, amelyen az aukciósház először adott el egy fizikai mivoltában nem létező műtárgyat. – írja a igenyesferfi.hu

A A Ponyvaregény 7 eddig soha nem látott jelenete kerül kalapács alá NFT-ként bejegyzés először Kriptomania – kripto hírek-én jelent meg.

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Közösségi média

1,062RajongókTetszik
417KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek