fbpx
17.2 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

A Graph Blockchain bevásárolt

Egy sajtóközleményben, a Graph Blockchain megerősítette, hogy vásárolt 300.000 dollár értékben ADA-t. A tranzakció március 29-én fejeződött be.

A Graph egy blokklánc-fejlesztő cég, amely nagy teljesítményű blokklánc-megoldásokat kínál, amelyek magukban foglalják a grafikus adatelemzést és tanácsadási szolgáltatásokat, az adatbányászat elemzésének megvalósítását grafikonadatbázisok használatával, valamint a blokklánc-vezérlő rendszerek sebességének fejlesztését a vállalkozások és kormányok számára.

A jelentésben a cég kijelentette, hogy a Cardano és a Polkadot két blokklánc projekt, amelyek döntő fontosságúak a kriptopénzipar számára.

A cég hozzátette, hogy a Cardano (ADA) és a Polkadot (DOT) magas rangú fejlesztői csapatokkal, finanszírozással és közösséggel rendelkezik, és hatalmas potenciállal rendelkezik az örökbefogadás, a piaci részesedés és az eszközérték jelentős növekedésére.

„Kivételesen izgatottak vagyunk, hogy forrásokat fordíthatunk második token vásárlásunkra. Arra számítunk, hogy hamarosan további vásárlásokat fogunk végrehajtani, hogy tovább diverzifikáljuk növekvő kriptográfiai portfóliónkat.

https://heraldsheets.com/canada-based-graph-blockchain-announces-purchase-of-300000-in-ada-for-staking/

Related Articles

Közösségi média

925RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek