fbpx
17.2 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

A DNATags ™ átváltja az Ethereum alapú okosszerződéseit a Cardano Goguen okosszerződéseire.

2021. február 8. HO CHI MINH CITY, VIETNAM / ACCESSWIRE /, a DNA Brands Inc. (OTC PINK: DNAX) és a Santo Mining Corp. dba Santo Blockchain Labs (OTC PINK: SANP) ma bejelentette, hogy a DNATags ™ átváltja az Ethereum okoszerződéseit a Cardano Goguen okosszerződéseire. 

Miért döntöttek így?

A vállalat felmérte a hosszú távú gazdasági és technológiai előnyöket, és elhatározta, hogy blokklánc-projektjeit az Ethereumról a Cardano Goguenre helyezi át.

Mivel, hogy az Ethereummal ellentétben a Cardano olyan mechanizmust használ, amely intelligens szerződések helyett natív módon kezeli a tokenizálást a főkönyvben. Így a Cardano blokklánc összes jelzője ugyanazt a logikát követi és eredendően támogatott, ahelyett, hogy rétegek létrehozását igényelné, mint az ERC-20 és ERC-721 tokenek. Ez biztosítja a skálázhatóságot, a teljesítményt és csökkenti a tranzakciós költségeket, más néven GAS díjak az Ethereum világban, amelyek az utóbbi időben rendkívül magasak és lassítják az Ethereum hálózat tranzakcióit.

Frank Yglesias a Santo Blockchain Labs munkatársa hozzáfűzte:

„Mindannyian benne vagyunk, amikor a Cardanóról van szó. 2016 óta személyesen követem a srácok munkáját a Cardanonál, és az óta csodálom Charlesot és csapatát az IOHK-ban. A Cardano a jövő blokklánca, és a jövő itt van.”

Fontos megemlítenünk!

Adrian McKenzie, a DNA Brands vezérigazgatója is kijelentette:

“Márkaépítési, marketing és bevételt generáló ütemtervet dolgozunk ki a DNATags ™ és a DNARewards ™ bevezetésére. Az elkövetkező hetekben ezt az ütemtervet nyilvánosságra hozzuk “

DNATags és a DNARewards?

DNATags és a DNARewards tulajdonosa és üzemeltetője a DNA Brands, Inc. és a Santo Blockchain Labs. A DNATags ™ egy blokklánc-hitelesítési megoldás a fogyasztók számára, hogy ellenőrizzék a termék hitelességét, ugyanakkor jutalmat szerezzenek a DNARewards ™ -on keresztül. A DNA Brands egy holding társaság. 2020 márciusa óta a vállalat a Solar digitális marketinggel és értékesítéssel foglalkozik, és a SANTO mellett most megkezdi a DNS-címkék forgalmazását. 

Ácsi!!! Mi az a SANTO?

A SANTO egy szoftverfejlesztő vállalat, amely a blokklánc digitális okosszerződések és a mindennapi élethez kapcsolódó tárgyak fejlesztésére összpontosít. A Társaság a https://santopool.com címen is üzemeltet egy weboldalt (ADAPOOL Ticker: SANP), amely kriptovaluta-betét szolgáltatást nyújt a potenciális Cardano (ADA) tulajdonosok számára. 

Bár 100% -os tulajdonában lévő leányvállalata. A vietnami Ho Si Minh-városban működő SAITEC Technology & Development részvénytársaság rendkívül hatékony szoftvermérnökeit használja fel. A Vietnam jelenleg Dél-Ázsia Szilícium-völgye.

Related Articles

Közösségi média

925RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek