fbpx
17.8 C
Budapest
2021. szeptember 6 (hétfő)
spot_img
spot_imgspot_img

A Cardano a Nervos-al építi az ELSŐ blokkláncközi hidat

A Cardano és a Nervos token tulajdonosok számára nagy az öröm! Az IOHK és a Nervos összefognak, hogy lehetővé tegyék az átjárhatóságot a Cardano és a Nervos Network között. Miután elkészült a blokkláncok közötti híd, a felhasználóknak lehetőségük nyílik eszközeikkel tranzakciókat végrehajtani a két blokklánc között.

A Nervos ’Common Knowledge Base’ (CKB) egy beleegyezés nélküli 1.Layer, nyílt forráskódú, Proof-of-Work blokklánc protokoll, amely egy átjárható univerzális, és nyilvános hálózat alapjainak megteremtésére összpontosít. Lehetővé teszi minden kriptográfiai eszköz biztonságos, megváltozhatatlan és engedély nélküli környezetben tartását, az okos szerződések és a 2. Layer skálázhatóság további előnyeivel.

A Nervos három kulcsfontosságú elemen keresztül fejleszti ezt az erőteljes hálózatot. Ezek együtt alkotják az Universal Passport-ot, és a Nervos megközelítését a következő generációs átjárhatósághoz.

PW Core -Lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy alkalmazásokat építsenek fel az összes láncra.

Nervos ‘Polyjuice – Egy Ethereum-kompatibilis réteg, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy intelligens szerződést vigyenek át az Ethereumról a Nervos-ra

Force Bridge – Amely többláncú tranzakciókat tesz lehetővé a Nervos és a blokkláncok spektruma között. A Nervos a Force Bridge segítségével közvetlenül csatlakozik a Cardanóhoz, ami azt jelenti, hogy a felhasználók a meglévő Cardano pénztárcájukkal tudnak majd tranzakciókat végezni.

Blokkláncok áthidalása “szállítható” tokenekkel. -Tehát mit jelent ez a gyakorlatban?

A Nervos CKByte (CKB) és az ada birtokosainak lehetőségük lesz mindkét kriptovalutával felcserélhető módon tranzakciókat lebonyolítani. A Nervos felhasználói a Cardano natív eszköz sztenderdjeivel, előnyeit kihasználva olyan tokeneket hozhatnak létre, amelyek mindkét hálózaton át portolhatók és felhasználhatók. Ezen felül a híd lehetővé teszi, hogy a fejlesztők mindkét láncban hozzáférjenek a szolgáltatásokhoz és jellemzőihez, hogy bővítsék DApp ökoszisztémájukat és felhasználói bázisukat. Ergo leegyszerűsítve a híd lehetővé teszi, hogy te, mint felhasználó használd a Nervos, és a Cardano natív kriptovalutáját ($CKB, $ADA) valamint létrehozhass saját tokent (felhasználó által definiált tokeneket) mindkét blokkláncban.

A Mousebelt, egy teljes körű blokklánc gyorsító, amely a Nervos pénzügyi támogatásával építi meg a hidat. A Cardano csapata hozzá fog járulni a szakértelemhez és erőforrásokhoz, hogy összekapcsolják a Cardanót a híddal. A fejlesztési munka már folyamatban van, így várhatóan a következő hat hétben befejeződik.

Mit nyilatkozott a NERVOS?

“A Force Bridge használata összeköti a Nervos hálózatát a Cardanoval ez különösen izgalmas, tekintve arra a kapcsolatra, amelyet már kiépítettünk az IOHK-val” – mondta Kevin Wang, a Nervos társalapítója. “Növeltük kutatási és fejlesztési partnerségünket, de hamarosan kézzelfogható hídunk lesz, amely bemutatja a Force Bridge erejét is, és tovább vezet minket az átjárható hálózat felé vezető úton.”

Mit nyilatkozott az IOHK?

Ez a híd csak a Nervosszal való együttműködésünk része. “Közös elképzelésünk van egy olyan világról, amely az együttműködő blokkláncok” összefüggésén” dolgozik” – mondja Romain Pellerin, az Input Output CTO-ja.

A blokklánc-technológia csak akkor éri el a mainstream elfogadást, ha a végfelhasználók nincsenek bezárva egy blokkláncba vagy szabványba, de zökkenőmentesen hozzáférhetnek az értékhez és a segédprogramokhoz, függetlenül attól, hogy melyik blokkláncot használják. “Az ilyen hidak feltétlenül szükségesek annak biztosítása érdekében, hogy a felhasználók zökkenőmentes élményben részesüljenek” – folytatta Pellerin. “Közösségeink összekapcsolásával és az együttműködés újszerű módjainak megtalálásával, ahogyan a Nervosszal is tettük, biztosíthatjuk, hogy a blokklánc megfeleljen a tisztességesebb és hatékonyabb globális pénzügyi operációs rendszer létrehozásának, ígéreteinek.”

forrás: https://iohk.io/en/

Related Articles

Közösségi média

920RajongókTetszik
404KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek