fbpx
17.2 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

A 3 éves Lily cukorkákkal magyarázza el, hogyan működik a bitcoin

Mindenekelőtt azt kell mondjam, elolvadtam, megzabálom.. Másodsorban, Tyler Winklevoss szerint, Lily talán jobban érti a bitcoin működését mint a legtöbb bankár.

Mondjuk azok valószínűleg csak nem akarják érteni, mert tudják mi a félelmük tárgya. Egy olyan pénzügyi rendszer, ami anonim, decentralizált mert nem irányíthatja semmilyen bank és még az utalása is ezerszer olcsóbb mint egy banki transzfer.

Ezután Lily elkészítette következő showműsorát, ahol Michael $aylort interjúvolta meg, aki 2 milliárd dollárt fektetett bitcoinba. Elmondta, hogy akkor vesztette hitét a pénzben mikor az egész pénzügyi rendszer elromlott. Utánajárt a digitális kriptopénznek és rájött ez tartani fogja az értékét, valamint egy teljesen új pénzügyi technológia, amit mindenkinek meg kell ismernie. Saylor a mai napig terjeszti az információt és ha ideje engedi, még több bitcoint vesz magának.

A A 3 éves Lily cukorkákkal magyarázza el, hogyan működik a bitcoin bejegyzés először Kriptomania – kripto hírek-én jelent meg.

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Közösségi média

925RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek