fbpx
17.2 C
Budapest
2021. szeptember 7 (kedd)
spot_img
spot_imgspot_img

2021-es Smart Trade ROADMAP

Smart Trade Roadmap

+++ Smart Trade Roadmap 2021 (1. félév) +++

Március

A TRADE token kereskedhetővé válik a LaToken kripto tőzsdén. A Smart Trade történetében ez az egyik legfontosabb esemény, amire már sokan régóta várunk. 

Április: minden felhasználó számára elérhetővé válik a STC mobil App BÉTA verziója. Így mindenki tesztelheti az alkalmazásban rejlő szolgáltatásokat: kereskedés, befektetési stratégiák készítése és még sok minden más.

Május

1) Lehetséges lesz a TRADE token használatával a klubtagságok vásárlása.

2) A TRADE token egy második tőzsdén is megjelenik.

3) A bináris opció kereskedés indítása. Lehetséges lesz egy kiválasztott eszköz árfolyamának a megjóslása (csökkenés vagy növekedés), ami további profitokat generálhat a felhasználónak. Ez az új szolgáltatás további bővíti a befektetési lehetőségeket, mert nem lesz szükség egy adott eszköz megvásárlására. A bináris opciók esetében a befektetés szerződések vásárlásával és az eszköz egy adott időpontban történő hozzávetőleges értékének meghatározásával történik.

4) A STC mobil APP tesztelése befejeződik, ezután mindenki számára elérhető válik. Az APP fizetős verzióját TRADE tokennel is meg lehet majd vásárolni. 

Június

A TRADE token egy harmadik tőzsdén is megjelenik.

+++ Smart Trade Roadmap 2021 (2. félév) +++

Július

1) Egy új szolgáltatás kerül bevezetésre a Smart Trade Go platformon; tőkeáttétel. Ez egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a befektető számára, hogy sokkal több tőkével rendelkezzen, mint amennyi éppen elérhető lenne. A tőkeáttétel a befektetésre szánt pénzeszközök és a rendelkezésre álló pénzmennyiség aránya. Ez lehetővé teszi a korlátozott pénzeszközökkel rendelkező felhasználók számára, hogy ők is hatékonyan tudjanak kereskedni a Smart Trade Coin által biztosított eszközök segítségével.

2) A TRADE token egy negyedik tőzsdén is megjelenik.

Augusztus

Augusztus 15-én a HYBRID token – a TRADE token példáját követve –  megjelenik az első tőzsdén; a LaToken-en.

Szeptember

1) Miután mindkét STC tokent megjelent a kriptotőzsdéken, a Smart Trade lehetővé teszi a kereskedést a Smart Trade Coin GO platformon, mégpedig a TRADE és a HYBRID tokenek használatával. 

2) A HYBRID token egy második tőzsdén is megjelenik.

Október

Intenzív hónap lesz, új termékek és szolgáltatások kerülnek bevezetésre.

1) Smart Trade Pay System

Olyan fizetési rendszert tervez a Smart Trade beépíteni, amely lehetővé teszi, hogy a TRADE használatával más pénzügyi partner platformokon is lehessen fizetni a szolgáltatásokért.

2) Smart Trade Shopping Platform

Egy új vásárlási platform. Innovációja abban áll, hogy a rendelkezésre álló termékek árának egy részét a TRADE használatával lehet majd kifizetni.

3) A HYBRID token egy harmadik tőzsdén is megjelenik.

4) Smart Trade bankkártyájának piacra dobása. Ez nagyban meg fogja könnyíti a pénzügyi tranzakciók lebonyolítását a Smart Trade platformon és korlátlan online fizetési lehetőségeket tesz lehetővé. Partnerség a bankszámlával lehetővé fogja tenni, hogy a FIAT pénzeket bármikor át lehessen váltani kriptovalutákba. 

December

Smart Trade Coin saját tőzsdét indít a DeFi platformon. Ez még hatékonyabb kereskedelmet és további befektetési lehetőségeket fog lehetővé tenni. Továbbá ezáltal a TRADE és HYBRID tokenekben rejlő lehetőségeket is jobban ki lehet majd használni. 

Smart Trade Roadmap

*** *** ***

A Smart Trade Go-ban robotokat lehet futtatni, amik automatizált Arbitrage kereskedéssel foglalkoznak. Ismerkedj meg a Smart Trade Go-val! Katt IDE > https://kriptobarat.net/hirek/smart-trade-go-bemutato  📊🚀 

Ingyenes Smart Trade iroda nyitása: https://go.smarttradecoin.com/index.php?hash=bbffbfcc8523625d13b59daf 🔥

Magyar Smart Trade CHAT: http://t.me/smarttradehu 👥

 

A 2021-es Smart Trade ROADMAP bejegyzés először Kriptobarát Klub-én jelent meg.

Előző cikkSTOP FEE
Következő cikkTE miért hiszel a Cardanoban?

Related Articles

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Közösségi média

920RajongókTetszik
405KövetőKövetés
90FeliratkozóFeliratkozás
- Advertisement -

Friss cikkek